Gimnázium nappali tagozat beleszámít a GYED- be?
Sziasztok. Először szakmaztam aztán úgy éreztem meg tanulni szeretnek ezért Gimnáziumba is be iratkoztam. 10.osztalyt vegeztem. Idén szeptemberbe kezdtem volna a 11.et de Besikerult egy baba (védekezés melett.) De úgy dontottem én és a párom hogy marad:)
Minden adott. Van saját otthonunk, paromnak jó munkahelye. Szóval semmi negatívan nem kérnek ha lehet. Boldog vagyok így és be fejezem a tanulmányom itthon. Munka helyen nem volt.
De azért szeretném kérdezni hogy a bejelentett nappali tagozatos jogvizaonyom számít e a GYED hez valamit?
A védőnő nem tudta meg mondani olvasni meg mindent olvasni lehet sajnos.
"A GYED annak jár, aki fizette előtte a járulékokat. "
Diplomás gyedről hallottál??? Ott mennyi járulékot fizetnek be? Ma már nem arról szól az ország, hogy az vehet ki, aki betesz...
(sógornőm dolgozott 1,5 évet, most szülte a 3.-at, már 6 éve otthon van, és még 3-at otthon lesz). Nyilván nem annyit vesz ki a közösből, mint amennyit betett...
Egy előző kérdésednél ezt írtad kommentben:"Jó menő csaladi valalkozásban dolgozom :D"
Szerintem kérdezd meg a jól menő vállalkozás könyvelőjét, mi jár neked. 😂
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
A kedves párod meg fizetésemelést kapott. AKkor nem mindegy milyen ellátásra leszel jogosult?
Vagy az a jól menő vállalkozás volt az alkalmi munka? Bár azt alig 1 hete írtad.
Csaladivalalkozasban dolgoztam de rendesen be jelentve nem lehettem a sulis jogviszonyom melett emberek.... 5 honapos terhesen meg nem fogok autózni hogy bent legyek a cégben. A párom fizetés emelést kapott igen DE szerintem ebbe a kérdésbe is bele írtam hogy a párom jól
keress... Legközelebb ha ki irok egy kérdést írjam le az élet történeteket is???????? Szánalmasak vagytok :D........
Azt is le írtam hogy nem ebből a Csed Gyes Gyed bol fogok meg gazdagodni meg azt is le írtam nem fogok dolgozni mert nem éri meg nekem egy kis plusz pénzért. DE nyilván tisztába akarom lenni a lehetőségeimmel és a pénz senkinek se fáj. NYILVÁN NEKEM SE.
Aha. Mesélj még...
Saját otthon, tényleg?
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__9550110-mos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!