Akinek több gyereke van, nem érzi úgy, hogy ez kiszúrás velük?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy testvér meg minden, de én a környezetemben inkább csak azt látom, hogy a nagyra fele annyi figyelem sem jut, mert a kicsivel kell foglalkozni, a kicsi meg azért szív, mert mindenhova vinni kell, ahová a nagy megy, mert nincs hova tenni.2018. okt. 4. 15:14
1/28 anonim válasza:
Nem, mert a normális családok képesek ezt normálisan megoldani, hogy mindnekinek megfelelő legyen.
2/28 A kérdező kommentje:
Es hogy oldod meg? Alapvetően egy anyuka van, aki nem tud ketten szakadni. Apuka meg általában dolgozik.
2018. okt. 4. 15:17
3/28 anonim válasza:
Nem, nem érzem így. Ahogy gyerekként se éreztem úgy, hogy kiszúrtak velem a szüleim, hogy testvérem lett.
4/28 anonim válasza:
A testvéreknel éppen az a legnagyobb előny, hogy nem az egyszem gyereknek van kinyalva a popója, hanem megtanul alkalmazkodni a tesókhoz, ezért mondják, hogy normálisabb felnőtt lesz abból, akinek van testvére.
5/28 anonim válasza:
Azert nem gond hogy a gyereknek alkalmazkodnia kell, es realizalja hogy nem o van csak egyedul a vilagon es nem egy elkenyeztetett egyke lesz.
En sem erztem hogy kiszuras lenne a tesom.
6/28 anonim válasza:
Ha nem tud megadni mindent a kicsi miatt a nagynak az kiszúrás!
7/28 babyboom567 válasza:
Gyerekként kiszúrásnak éreztem,hogy van tesóm.Viszont felnőttként szerintem a legjobb dolog ,hogy van tesóm.
8/28 anonim válasza:
Nem, èn egyke vagyok, van amiben jó volt, de ahogy látom a 2 gyerekemet nekik sokkal jobb, hogy van valaki mellettük.
Nem jut több figyelem a kisebbre
9/28 anonim válasza:
Nekem meg az tűnik kiszurasnak, ha egyke valaki. Három gyerekünk van. Masnak meg ez nem jó. Így van ez.
10/28 anonim válasza:
2
Nem, nem csak az "apuka" dolgozik, hanem én is. És négyen vannak.
Mindenkire jut közös és külön idő is. Mi nem arra rendezkedtünk be, hogy egy lestrapált anya rángat maga után kisebb gyerekeket, mert a naggyal kell mennie valahová. Funkcionáis családként működünk, hatan, együtt.
Mindenki megkapja a megfelelő testi-lelki törődést, ezét vagyunk együtt, egy család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!