Nem kiszúrás a gyerekkel 40 fölött szülni?
Nézd, szerintem ez abszolút emberfüggő.
Vannak olyan emberek, akik vagy a személyiségük miatt, vagy a neveltetésük miatt konzervatívak és szülhetnek 25 évesen is, akkor is ugyanilyenek lesznek.
Én sok olyan 40-es nőt ismerek a munkatársaim között, akinél alap az, hogy csinosan öltözködnek, kozmetikushoz, fodrászhoz járnak és szőrtelenítenek és sokkal szabadabbak, nyitottak ilyen téren. Jó, ők nem ilyen tájban szültek, de abszolút ilyen a gondolkodásuk, mint nekem közel 30-hoz.
te hány éves vagy?
köztem és anyukám között "csak" 32 év van, de ezt is néha soknak érzem, mert barátnőm és anyukája között sokkal jobb a viszony ( 4 évvel korábban szült, mint anya) , bár lehet ez a munkából is adódik
meglepődnél mennyi fiatal anyuka konzervativ. Nekem pl anyám konzervativ volt, a nagyim meg nem, így amiket normál esetben az ember az anyjával beszél meg, azt én a nagyimmal beszéltem annó. Pedig anyu 30 alatt szült... szóval ez nem ezen múlik. strandra mindenhova vitt nagyim :)
szóval nem nem kiszúrás a gyerekkel. a mentalitás az nem kor kérdése.
Ez a hozzáállás személyiség függő. Engem is 40 évesen szült az anyám, mégis tudott a legjobb barátnőm lenni. Vagány, jó fej és felvilágosult csaj volt. Bármit megbeszélhettem vele, anno még falazott is nekem az apám előtt, amikor az első barátommal jártam. Mert apám prűd volt és kőkorszaki felfogású, pedig kereken 10 évvel volt fiatalabb anyámnál.
Ja, és anyám nagyon csinos volt, nagyon adott magára, ő vitt el először kozmetikushoz meg tanítgatott sminkelni, ízlésesen öltözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!