Manapság miért bámulnak az emberek ha fiatalon két gyerekkel jelensz meg valahol?
Hát figyi, alapból az ilyen kicsi korkülönbséges tesókat megbámulja az ember, és közben arra gondol, hogy szegény anyjuk, leülni sincs ideje... És 19 évesen szülni sem mindennapos, én annyi idősen még spec gimnazista voltam.
Szóval elég feltűnőek lehettek, ne csodálkozz szerintem.
Akinek nem igen, ne vegye magára, de tökéletesen igaza van az előttem szólónak.... Azt hozzá tenném, hogy pl nálunk csak "annak" a rétegnek adatik meg, hogy családostól jelenjen meg valahol....
Ha Ti is "így" vagytok, akkor azért. Borzasztó előítéletesek az emberek.
26 évesen a 4. gyerkőcünket szültem. A két kicsi közt nem egészen 1,5 év van. Amikor nem fértem el a járdán a babakocsival (a két legkisebbemmel voltam) és összetűzésbe kerültem ezért egy idős boszorkával, hát én is megkaptam, hogy a segélyre szülök (magyarként, ami elég látványos, mert olyan szinten fehér a bőröm, mintha cloroxban fürdettek volna :-) ).... Nem ismer, sajnos természetes hogy ezt gondolta. (ahogy nagyon sokan is)
De tanulj meg nem figyelni másokra! Szeresd a gyermekeidet, és figyelj csak Rájuk, mert ha látják az emberek hogy boldogok vagytok, nem fognak rosszat gondolni!
Én ugyan 27 éves vagyok, a kislányom elmúlt 2 éves, de eléggé kicsi és olyan babaarcú. Mivel terhes vagyok a másodikkal engem is megbámulnak! Gondolják, na éppen kipottyantotta az elsőt, már be is kapta a legyet :D
Pedig 2,5 év lesz köztük!
Az embereknek persze, hogy furcsa, ha valakinek 21 évesen 2 gyereke van! Én olyankor még egyetemre jártam és buliztam, és mindenre gondoltam, csak a gyerekvállalásra nem, pedig 17 voltam, amikor a férjemmel összejöttünk! Szerintem az ilyesmit nem kell magadra venned. Az a lényeg, hogy mindenük megvan és nektek így jó!
Lehet h az is indok , hogy van akinek 30 éves korára sind anyagi alapja h vállaljon gyermeket, csak azért teszi mert ketyeg a biológia órája
Es furcsa vagy merész dolog h valakinek van
Azért vannak pofátlan emberek
Es a többsége fent van a gyakori kérdések .hu oldalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!