Manapság miért bámulnak az emberek ha fiatalon két gyerekkel jelensz meg valahol?
Nem tudom,engem nem szoktak megnezni,bar meg egyenlore egy gyerekkel setalgatok! 16honapos a lanyom,a kovetkezovel most vagyok 6hetes... De a magyarok amugy is ilyenek! Mindenben a hibat nezik es azt,hogy mibe lehet belekotni! Ha 21evesen gyereked van az a gaz,de ha 25evesen meg nincs,akkor az! Meg eszrevenni is folosleges az ilyen embereket!
Bar en is 21vagyok es igaz,hogy csak egy erettsegivel rendelkezem (de ennek nem a gyerek az oka,hanem az akkori anyagi helyzetem nem engedte,hogy fosulizzak.erettsegi utan azonnal munkat kellett keresnem) a ferjemmel szeretjuk egymast,nagyon boldogok vagyunk,kimagasloan jo fizetest kap,mind a ketten koran szerettunk volna gyerekeket,szoval akkor miert is ne?
Akkor is megbámulnak ha 1 gyerekkel,vagy pocakkal látnak.
26 éves vagyok, első fiam 5 éves, a másodikkal 32 hetes vagyok. tegyük hozzá 18-19nél nem szoktak többnek nézni.Már kisfiamnál megkaptam,hogy egy 15 éves csitrinek minek gyerek,most is kapok néhány ítélkező,lenéző pillantást,pláne mikor végig mérnek a pocimmal. Párom 25 éves szintén nagyon fiatal és még inkább fiatalnak néz ki, de tisztességesen dolgozunk, gyerek mellett befejeztük a főiskolát,mindamellett dolgoztunk,saját háztartásunk van lakásunk,autónk,minden önerőből,és szépen haladunk felfelé. Sajna Magyarországon az emberek híresek a pesszimista,irigykedő,lenéző,ítélkező,rosszindulatú mentalitásról. Ne foglalkozz velük,Ti boldogok vagytok, szeretitek egymást az a lényeg. Én sem nézek le senkit aki anyukámmal egy idős,de még csak ovis a gyereke,mert mindenki egyéni döntése hogyan él,mikor vállal,nem vállal gyereket.
Azért amiért én is, kedves 15. válaszadó! :-) igaz, engem 0-ra értékeltek, pedig semmi rosszat, sértőt nem írtam senkire!
Van ez így... :-)
Üdv: a 4 gyermekes :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!