Valóban ilyen létfontosságú lenne baba mellett a
jogosítvány? A párom emiatt rágja a fülemet.
Figyelt kérdés
12 hetes vagyok, nincs jogim. A párom viszont rágja a fülemet, hogy míg nincs meg a baba, tegyem le, mert nélkülözhetetlen lesz. Engem ez soha nem vonzott, mindig megoldottam a dolgot, ha mennem kellett valahova, mikor ő nem tudott elvinni, akkor ugye taxi. Ti mit gondoltok erről?
Nem létfontosságú, ez erős túlzás, viszont nagyban megkönnyíti az életed, ha van. Persze csak akkor, ha van is hozzá mit vezetni :D Engem mondjuk zavarna, ha csak a férjemnek lenne és nekem nem, én utálok másokra ráutalva lenni, azt lesni, hogy mikor ér rá, miközben én magam is elintézhetném az adott dolgot. Mondjuk nincs autónk, úgyhogy megoldom anélkül is, amit kell, de zavarna nagyon, ha lenne autó, csak éppen én nem tudnám vezetni, mert akkor macerásabb, hosszabb útnak nem állnék neki egyedül, viszont akkor már nem rendelkezhetnék a saját időmmel, a férjem időbeosztásától függene, hogy mikor lehet menni. Na ezt neeee :)
2018. okt. 3. 20:52
22/24 anonim válasza:
Nem létfontosság nyilván, rengetegen megvannak autó és jogosítvány nélkül. Viszont én nem tudnám elképzelni az életemet nélküle... 17 éves korom óta van jogosítványom, akkor kaptam az első autómat is. Nagyon szeretek vezetni, nem csak "hétvégi sofőr" vagyok. Szóval én meg lennék lőve autó nélkül, naponta többször használom, ha megszületik a kislányunk, ez akkor sem fog változni szerintem. Lehet, hogy most úgy érzed, hogy semmi szükséged rá, de pl. mikor majd a gyereket iskolába kell vinni reggel fél 8-kor a zuhogó esőben, és a férjed pont nem ér rá, akkor hidd el, nagyon jól fog jönni, hogy te is tudsz vezetni. Vagy egész ősszel, tavasszal taxizni fogtok? Rengeteg váratlan helyzet adódhat, amikor a férjed nem lesz ott. Meg is őrülnék, ha más napirendjéhez, idejéhez kéne alkalmazkodnom.
2018. okt. 4. 12:41
23/24 anonim válasza:
"majd a gyereket iskolába kell vinni reggel fél 8-kor a zuhogó esőben"
Nem mindenki van cukorból, hogy megijed egy kis esőtől. :)
Feltalálták már az esőruhát, esernyőt.
2018. okt. 4. 12:46
24/24 anonim válasza:
Szerintem meglehet lenni nelküle. Nekünk egyikünknek sincs jogsija.(nem is érezzük még úgy hogy szeretnénk) de mi is mindent megtudunk oldani. Nyilván sokszor sokkal könnyebb, egyszerűbb lenne autóval de semmi sem lehetetlen.
Fiunkal 4hónapos kora óta vonatozunk ha a mamához megyünk látogatóba(kb 3 ora vonat út) és még eddig semmi probléma nem volt vele egy út során sem. (Most 3 éves)
Egyik baratnőmék 7en vannak testvérék és nem volt kocsijuk míg gyerekek voltak. De 7 gyerekkel is megtudtak minden utazast oldani a szülők.
Szerintem ha nem vonz téged akkor ne tedd le főleg terhesen ne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!