Háztartásbeli anyukák, mennyi a család összbevétele?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom ebben a kategóriában, hogy anyuka nem megy vissza gyerekvállalás után dolgozni, mert elég a férj jövedelme.
Kíváncsi vagyok, hogy kinek mennyi az a pénz, amit elégségesnek ítél ahhoz, hogy otthon maradjon.
2018. okt. 1. 23:04
11/33 anonim válasza:
Tanulni kéne, nem a másikat állítani be kamukent... Egyébként ha ennyire érdekel külföldi székhelyű cég,magyarországi telephellyel rendelkezik.... minden dolgozója külföldön adózik, így külföldi bér jár, a férjem egyébként felsővezető... Én meg az egészségügyben dolgozom, és most pl háztartásbeli vagyok.... Attól hogy tappenzen vagyok és nem 25000-ert vakarom a fenekem....
12/33 anonim válasza:
Ez is nettó baromság, draga utolsó, de te tudod. Ha neked ettől jobb lesz, egeszsegedre
13/33 anonim válasza:
Amúgy meg azzal sem vagy tisztában, hogy mit jelent a háztartásbeliség. De segítek. Háztartásbeli az a személy, aki a partnerével valo megbeszélés és döntés után munkát nem vállal, önálló jövedelme nincs, a "feladata" a háztartás vezetése, esetleg a gyerekek nevelése, ha vannak. Magyarorszagon a többség elítéli ezt és kizárólag a nőt tartja háztartásbeliségre méltónak, ezzel szemben külföldön ez megszokott és igen gyakran a pár férfi tagja a haztartasbeli
14/33 anonim válasza:
Nincs minimálbérem, anyaságim se, és mint írtam, nem sínylődök. De ha neked ettől jobb lesz, akkor képzelődj nyugodtan
15/33 anonim válasza:
Te nagyon hülye vagy 14-es.
Táppénzen vagy = van élő munkaviszonyod = NEM vagy htb.
Akkor lennél az, ha nem lenne semmilyen munkád, nem részesülnél se táppénzben, se gyed-et, gyest, csedet, gyetet nem kapnál és úgy ülnél otthon. Mert ezt jelenti a htb.
16/33 anonim válasza:
Kìvàncsi lennék hol keres valaki 4000-5000 eurot Magyarorszàgon. Èn külföldön èlek de itt sem szàmìt àtlagkeresetnek.
17/33 anonim válasza:
Jaj utolsó, hát írta, hogy felsővezető a kedves férj. De értetlen vagy. 😉
18/33 anonim válasza:
ohh igazad van😂 most màr termèszetesen èrthetö😂
19/33 anonim válasza:
13as, a háztartásbeli az a nő aki lusta dolgozni, élvezi hogy eltartják. Nekem ne mondja senki hogy mekkora munka gyereket nevelni úgy hogy a hét 5 napján óvodában vannak.. mert kevés otthonlévő hozza haza a gyereket délben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!