Űj munkahely, taknyos gyerek, segítség nélkül?
Nézd, én pont ezért voltam sajnos a fiam 4 éves koráig itthon, derékszíjat anyagilag behúzva. Mert mindenki más dolgozott, nem tudtam kire bízni a gyereket és nem csak akkor, amikor beteg volt, hanem mivel mindenki legkésőbb 3/4 6-kor elment dolgozni, így esélytelen volt, hogy bárki el tudja vinni az oviba. Aztán anyósom munkanélküli lett, így amikor a fiunk 4 éves lett, akkor bevállalta, így tudtam visszamenni dolgozni.
Szóval 2 lehetőséged van, vagy megoldod valaki mással, vagy sajnos vállalod a táppénzt, ezzel pedig azt, hogy sajnos lehet, hogy munkanélküli leszel. Sajnos saját tapasztalatból tudom, hogy egy átlagos óvodás gyerek kb. havonta-2 havonta beteg, annyit nem fogsz tudni táppénzen lenni.
Mondjuk én nem is költöztem volna a helyetekben messze a családtól úgy, hogy van 2 gyerekem.
Fú szegény...két ovis gyerek és az egyik 3 éves. Felváltva lesznek betegek. Azonnal keress valami bébi szitter oldalon valakit, vagy hirdetések is vannak.
Muszáj mert próbaidő alatt úgy kitesznek, hogy lábad sem éri a földet. Nagyon nehéz ez :(
De rengeteg megbízható bebiszitter van! Csak rámegy a fizetésed. Próbálj nyugdíjas nénit keresni lehet, hogy a házatokban is találsz. Vagy meg is kérdezheted a ház lakóit, hogy esetleg ismernek-e valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!