Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Pepco a szegények Zarája?

A Pepco a szegények Zarája?

Figyelt kérdés
2018. szept. 13. 20:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Férjem pepcos pólóban dolgozik, építészmérnök és az építkezéseken mindig koszos, betonos lesz, gyakran szakadnak a ruhái. Arra a rövid időre míg hordani tudja tökéletes minőség.

A kisfiunknak is voltak peocos ruhái az első méretekben, aranyosak, gyorsan kinövi és úgyis csak feküdt benne. Mostanában már nem vásárolok neki itt, mert tovább hord egy ruhát és jobban igénybe veszi, ezért inkább magasabb minőséget keresek, jelenleg a kedvenc a reima és a duns

2018. szept. 13. 21:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én mindkettöben vásárolok és nem vagyok gazdag, gazdagék valahol máshol vásárolnak, nem ezekben.
2018. szept. 13. 21:56
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Ezt sosem értettem, hogy "gazdagék" nem mennek be ide, vagy oda. Miért?:D "Gazdagék" nem nézhetnek szét, amikor jönnek ki az Intersparból? Mi is eléggé el vagyunk anyagilag eresztve, de simán hordok Zarás cuccokat, sőt, mindig átpörgetem az ASOS oldalán az akciós ruhákat is.
2018. szept. 13. 22:03
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

utolsó, épp a zarával zólta le a pepcot a kérdező :) vagyis akinek van pénze az a zarába, akinek nincs, az meg a pepcoba jár.

Amúgy szerintem hülyeség. Mi jobb hónapban hazahozunk 7-800at ketten, de az átlag 5-600 mindig megvan, a lányomnak mégis az új ruhái 80%-a a pepcoból van, mert aranyos, jó az anyaga, nekem a minőségével sincs bajom, csak meg kell nézni, mit veszel meg.

Az én ruháim 80%-a meg a turiból van. Na ezt add össze :D

2018. szept. 13. 22:21
 15/20 anonim ***** válasza:
41%
En semmi penzert nem vasarolnek a pepcoban, pedig nem vagyok gazdag. A lakberendezesi termekei 12 egy tucat, amire erzekeny vagyok, igy en pl. az ikeaba sem vasarolok ilyesmit. A termekek minosege pedig katasztrofalis, amitol rosszul vagyok, mert nem birom a tulfogyasztast, igy en mindenbol igyekszem minosegit venni, csak olyasmit veszek, amit varhatoan 1 evvel kesobb is hasznalni tudok es akarok is. Fogalmam sincs a gazdagok milyen gondolati sema alapjan nem vasarolnak ott, de kornyezetvedo, tudatos vasarlo ismeroseim messzirol kerulik.
2018. szept. 14. 06:51
 16/20 anonim ***** válasza:
23%
Nem vagyok gazdag,de egyik helyről sem vennék fel semmit sem.
2018. szept. 14. 07:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne ájuljunk már el a Zarától. Ott is ki lehet fogni a gagyit, néha olyan béna műanyag anyagok vannak, hogy fordulok is ki.
2018. szept. 14. 08:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
semmi baj pepcoval lányom legingsei onnét vannak és még mindig jok nem szakadtak ,nem fakultak ki .poloi is mind szépek,és nem szakadtak.
2018. szept. 16. 08:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Pepcoban a gyerekcuccok jók, mert úgyis gyorsan kinövik őket és arra az időre jók az olcsóbb ruhák. Zaraban ahhoz képest hogy milyen drága nem mindegyik ruha minőségi.
2018. nov. 5. 08:19
 20/20 anonim válasza:

Mi a szegénytől távol állunk, de a zarábol van jópár ruhám.

A pepcoban pedig max évente 1x ha megyek,de csak lakásdekort veszek max (abból is 1-3 van összesen). A minősége kicsit gagyi,de nagyritkán lehet találni 1-1 jó dolgot talán. Nekem valamiért kicsit ilyen kínai üzlet feelingje van,amit ki nem állhatok.

2020. dec. 30. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!