Milyen érzés volt, amikor először tartottátok a kezetekben az első kisbabátokat?
Figyelt kérdés
Szerelem volt első látásra?2018. szept. 12. 14:29
12/17 anonim válasza:
Imádtam, ahogy megpillantottam, de nagyobb úr volt akkor a fáradtság, félelem.
Meg a transz 😄 nem akartam elhinni, hogy tényleg belőlem jött ki, ès ez a pici baba az én kisbabám.
A férjem bőgött, én meg nem bírtam.
Nem éreztem sok mindent...
Idő kellett, hogy felfogjam, ő tényleg az enyém.
Remélem ezúttal a kistesónál máskèpp lesz!
13/17 anonim válasza:
Nagyon jó érzés volt és már elsőre is nagyon tetszett nekem a kiscsaj, hát még később, hatalmas megkönnyebbülés volt a császár, mert nagyon nehéz terhesség volt, örültünk, hogy vége van és mindketten jól vagyunk.
14/17 anonim válasza:
Nagyon jó érzés volt, örültem, hogy végre láthatom és a kezemben tarthatom. De sosem voltam és nem is vagyok szerelmes a gyerekeimbe (utóbbi fura is lenne, mert kettő már felnőtt, a kicsi is már ádáz kamaszkorban van).
Szerelmes az apjukba vagyok.
15/17 anonim válasza:
Teljes mértékben! Életemben nem láttam olyan szépet, pedig előtte is elpityeredtem, ha pici babát láttam. Mi a férjemmel hófehér bőrűek vagyunk, ő vilagos barna, én szőke. A kisfiam kreol bőrrel, szürkéskék szemmel született. Mindene arányos, se nem kövér, se nem sovány, nem kiálló fülű stb. (Ne vegye senki bántásnak!) Most is nagyon szép, formás kisfiú, de már fehér a bőre, szőke a haja és búzakék a szeme. Sok dícséretet kap, ha ismeretlennel találkozunk meg szokták jegyezni, hogy milyen szép. Mi meg tök átlagosak, úgyhogy odáig vagyunk érte. Akkor is egy csoda volt és most is az! Leírhatatlan érzés amit akkor éreztem! Nem akartam elhinni, hogy a miénk! Mikor vittük haza egyenesen bűntudatom volt, hogy nekünk őt tényleg haza lehet vinni :D Amúgy kisgyermeknevelő vagyok, odáig vagyok a gyerekekért, a sajátomat akkor gondolhatod mennyire szeretem.
16/17 anonim válasza:
Szerintem a sokk
A legjobb szó
Kb fél óra kellett h felfogjam
17/17 anonim válasza:
Megkonnyebbules es hitetlenkedes, hogy vege a sok szenvedesnek, semmi mast nem ereztem, illetve meg annyit, mikor ramraktak rogton, miutan kibujt, hogy jo nehez (majdnem 4,3 kg volt). Nemvolt szerelem elso latasra. A ferjem mondogatta, hogy milyen aranyos, en nem ereztem semmit. Ez igy is maradt az elso hetekben, honapokban, 8 honapos kora korul kezdtem el szepnek latni, azota van rozsaszin kod az agyamon, mar hacsak ranezek is, barmeddig elnezegetnem, imadom. De a szules az el lett cseszve, meg utana a hormonok, a gatmetszes, a sebes mellbimbo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!