14hetes vagyok első babám lesz, mikor fogom rendszeresen érezni hogy mozog? , már néha érzem mint ha lenne bent valaki, mint ha fordulna vagy nem is tudom, furcsa érzés. Szerintetek?
Elso babaval 14 hetesen nem hiszem h mar erzed de nem kotekves.:)
En elso babaval 18hetesen ereztem
Én is érzek apró mozgásokat, de tudom hogy ez még nem a babánk. Első nekünk is, úgyhogy kicsit laikus vagyok de gondolom rendeződnek át a dolgok bent, illetve köztudottan lehet bélmozgás, főleg ha puffadásra hajlamos is vagy. Mondjuk ki még csak 12+4 hetesek vagyunk, nyilván te érzed és ismered a tested :-)
Boldog babavárást és jó egészséget!
Egyes vagyok!
Annyit meg hozzatennék, hogy hidd el, tapasztalat. Ha érezni fogod nem lesz kérdéses,hogy őt érzed.😊
Első baba
18 hetesen éreztem először
20 hetesen már videóm is vana. Mozgásáról
27 hetes lesz a napokban, van olyan nap, amikr szinte meg sem mozdul..
Ramazuri inkább hajnalban van, és este 8-9 körül.. Napközben kb semmi, max ha lépcsőzök, megilyedek, csokt eszem..
Nekem sosem volt pillangóm, meg bunorékom..
Úgyhogy csak örülj, hogy egyáltalán ilyen hamar érzed..
Idő meg a rendszeresség, plusz attól is függ mennyire aktív a babád..
Szia!
En a 15.heten ereztem eloszor, azota is folyamatosan es egyre erosebben. Elso baba. Most 20 hetes a pocakban de kivurol is lehet mar erezni ha odarug egyet. Minden jot!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!