Furcsa tompa fájdalmat érzek a hasamban, Csakis akkor jelentkezik, amikor elkezdek gyalogolni. Jobb oldalon olyan érzés, mintha nyilalna mintha beakadna a levegő. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
enyhén szúr, de csakis menetelés közben. A csípőcsontomtól befele egy pár centivel.
Gyanítom nem a méhszalagok nyúlása, mert az spontán jött, akár fekvés közben is.
Ez az érzés meg csak séta közben. Mi lehet ez?
2015. júl. 1. 11:31
1/5 anonim válasza:
beszorult a levegő! Vagy csak úgy szúr, emésztesz!?
3/5 anonim válasza:
Nekem is többször van így, én már megnézettem orvossal.
A vakbélgyulladást kizárta, a baba jól van, tehát valami a méh növekedésével összefüggésben van.
22 hetes kismama.
4/5 A kérdező kommentje:
Az elso ket valaszolo egy nyomorult..
az utolsonak koszi a valaszt!
2015. júl. 1. 17:58
5/5 anonim válasza:
Mindkét terhességem alatt elofordult fordul. Lassíts le teljesen, vagy esetleg állj is meg.
Nekünk is mindent kizartak ugyszint vakbélgyulladást gondolt a dokim. Ezt kizartak a baba is jól van. Ő azt mondta úgy gondolja hogy nyom valamit.:)
Úgyhogy nyugi semmi gond csak rosszul fekszik:))
37 hetes kismama:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!