Normális, hogy féltékeny vagyok, ha más kézbe veszi a kisbabámat?
3 hónapos a kislányunk. Ha az apján kívűl más kézbe veszi, nagyon féltékeny tudok lenni és le sem veszem róluk a szememet, amíg az ölükben van. Több hétig voltunk kórházban, utána egy ideig nem akartam még látogatókat fogadni.
Eddig az anyósom volt nálunk, meg egyszer mi az én szüleimnél. Egyikükkel sincs egyébként semmi problémám, nem akarnak állandóan átjönni, nem hívogatnak minden nap. Szóval nem panaszkodhatok. De mikor ölbe veszik, babusgatják, a kislányom rájuk mosolyog, olyan féltékeny vagyok, alig várom, hogy visszaadják nekem. Nem tudom, hogy pontosan mire, talán, hogy először fogják, és mégis ilyen jól el van náluk. Kicsit talán azt szerettem volna, hogy inkább engem akarjon ilyenkor is. Persze tudom, hogy kicsi még ahhoz, hogy ilyen módon kötődjön hozzánk.
(Ettől persze még nem fogom nem megengedni, hogy megfogják.)
Ez normális, vagy már túlzás? Van aki még így van ezzel?
Szét vagy esve egy kicsit a hormoncunamitól.
Én elbőgtem magam, csak a babám nézegetésétől is, annyira gyönyörűnek és tökéletesnek láttam.
El fog múlni.
Relax!
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!