Hogyan fogom ellátni a kisbabámat? Azt sem tudom, hogyan kell megfogni egy kisbabát!
Megfogni sem merem majd... Hogy fogom pelenkázni, öltöztetni, szoptatni stb?? Olyan kétbalkezes vagyok, már attól is félek, hogy leejtem.
Még csak 6 hetes terhes vagyok, és tervezett baba, nagyon vártuk, erre most totál bepánikoltam!
Annak idején én is féltem, hogy hogyan fogom majd meg? Mit hogyan kell vele csinálni? Konkrétan videókat néztem arról, hogy más hogy pelenkázik, fürdet, hogy lássam a mozdulatokat.
Érdemes megnézned ezt a csatornát: https://www.youtube.com/watch?v=DJUC2gBU92Y&list=PLXL5UcpcAE..
Itt a büfiztetést meg mindent megmutatnak.
Na most.. Aztán megszületett a fiam és nem vicc, kinevettek a csecsemősök, hogy hogyan adom neki a cumisüveget?? (kórházból való távozáshoz kellett a tápszer...) Mert hogy tessék rendesen beletenni a szájába a cumi részt, tartsam rendesebben stb. Megkérdezték: Nem akarok maradni még 1-2 napot, hogy "gyakoroljak"???
Na ezen felhúztam magam. Tudtam hogy béna vagyok, de tudtam, hogy meg tudom csinálni. Hazamentünk és minden jött magától.
Ösztönösen tudtam, hogy meg kell támasztani a nyakát, fejét, hisz érezhető hogy csetlik botlik, tudtam, hogy lassú mozdulatokkal kell emelni, fordítani, öltöztetni, stb. Ha már megismeritek egymást, bátor leszel te is :)
Köszönöm a segítséget, kicsit megnyugtattatok :)
Ez a Youtube csatorna szuper, meg fogom nézni a videókat!!
Vegyél egy nagybbacska játékbabát, és azon gyakorolj.
Más lesz, hiszen "merev", de alap dolgokat megtanulhatod rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!