Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan fogom ellátni a kisbabá...

Hogyan fogom ellátni a kisbabámat? Azt sem tudom, hogyan kell megfogni egy kisbabát!

Figyelt kérdés

Megfogni sem merem majd... Hogy fogom pelenkázni, öltöztetni, szoptatni stb?? Olyan kétbalkezes vagyok, már attól is félek, hogy leejtem.

Még csak 6 hetes terhes vagyok, és tervezett baba, nagyon vártuk, erre most totál bepánikoltam!

2018. jún. 26. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Jajj jon az magatol, en is azt hittem ,h baj lesz mi lesz velem,h oldom meg.A korhazban mar bagy rutinod lesz mivel egesz nap egesz ejjel veled lesz te latod el ,segitenek ott az anyukak,noverek.Otthon meg bele razodsz en babam most 7 hetes es nem az eleje volt nehez hidd el mikor folyton aludt evett,hanem most ,h mar fenn van nap kozben.
2018. jún. 26. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Sok mindent megmutatnak a kórházban abban a pár napban, míg ott vagy. Meg a védőnőt is kérheted, hogy segítsen.
2018. jún. 26. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezen kar aggodni:) A szotarban a bena szo melle nyugodtan irhattak volna a nevemet. Csetlettem,botlottam allandoan,mindent leejtek,eltorok,elesek:) Most 31hetes vagyok,es akarva vagy akaratlanul de siman lekuzdottem ezeket:) Ugyhogy en azon mar nem aggodom,hogy mit nem fogok tudni:) Inkabb a logisztikan:D mert ketten vannak:))) Szerintem te se aggodj egy cseppet se:) Ha jofej a vedonod,o is barmikor segit legalabbis az enyem ilyen,korhazban is fognak,meg hat anyukad,gyerekes barino:) Ne aggodj!:) A kicsidnek ugyis te leszel a legjobb.
2018. jún. 26. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Annak idején én is féltem, hogy hogyan fogom majd meg? Mit hogyan kell vele csinálni? Konkrétan videókat néztem arról, hogy más hogy pelenkázik, fürdet, hogy lássam a mozdulatokat.

Érdemes megnézned ezt a csatornát: https://www.youtube.com/watch?v=DJUC2gBU92Y&list=PLXL5UcpcAE..

Itt a büfiztetést meg mindent megmutatnak.

Na most.. Aztán megszületett a fiam és nem vicc, kinevettek a csecsemősök, hogy hogyan adom neki a cumisüveget?? (kórházból való távozáshoz kellett a tápszer...) Mert hogy tessék rendesen beletenni a szájába a cumi részt, tartsam rendesebben stb. Megkérdezték: Nem akarok maradni még 1-2 napot, hogy "gyakoroljak"???

Na ezen felhúztam magam. Tudtam hogy béna vagyok, de tudtam, hogy meg tudom csinálni. Hazamentünk és minden jött magától.

Ösztönösen tudtam, hogy meg kell támasztani a nyakát, fejét, hisz érezhető hogy csetlik botlik, tudtam, hogy lassú mozdulatokkal kell emelni, fordítani, öltöztetni, stb. Ha már megismeritek egymást, bátor leszel te is :)

2018. jún. 26. 13:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, kicsit megnyugtattatok :)

Ez a Youtube csatorna szuper, meg fogom nézni a videókat!!

2018. jún. 26. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is nulla tapasztalattal indultam! Mindenbe belejöttem. Nem mondom h nem csurgott rólam a víz 2 hónapig minden fürdetésnél de megcsináltam! Szóval nyugi, mindenbe beletanulsz :)
2018. jún. 26. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is tartottam ettől a terhesseg alatt, de megszületése után olyan természetesen jött minden magától, meg egy kis segítséggel a csecsemősök részéről :) mindenre készségesen válaszolnak, megmutatnak amúgy :)
2018. jún. 26. 15:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy nagybbacska játékbabát, és azon gyakorolj.

Más lesz, hiszen "merev", de alap dolgokat megtanulhatod rajta. :)

2018. jún. 26. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!