Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves anyukák! 19 hónapos...

Kedves anyukák! 19 hónapos lesz a lányom decemberben. Igazi vagy műfenyő legyen?

Figyelt kérdés
A konyhaasztalra gondoltam egy kis műfenyőt megmondom miért. Mert tavaly megvettük a legolcsóbb fát - 10ezren alul ez az egy volt - nem is a legszebb volt és szilveszter előtt leszedtük mert a kandalló melege miatt hullajtotta a tüskéit. Egy asztali műfenyőre gondoltam. Nem lesz csalódás? Nem zsugori vagyok csak a tüskék miatt akarok műt és azért az asztalra, hogy a díszeket nehogy levegye, összetörje és a szilánkok megsértsék a kis kezét. Vagy, ha nem is az asztalra egy magasabb dologra raknám. Mit gondoltok igazi vagy mű legyen? Tavaly az igazi nagyon tetszett neki, de akkor még picike volt. Nektek milyen lesz...?
2018. szept. 10. 10:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%
Én 344 hónapos vagyok. Minden évben igazi fenyőnk volt, általában luc vagy ezüst. Semmi bajom nem volt sosem a tűlevelekkel, sem a díszekkel pedig általában a padlótól a plafonig érő fánk volt. Nekem a szüleim megtanították, hogy nem szabad a díszekhez nyúlni, meg persze felügyelettel legyen a gyerek a fa közelében.
2018. szept. 10. 21:39
 22/27 anonim ***** válasza:
78%

"Kis keze",picike !!!!

Allj le pls

2018. szept. 10. 22:27
 23/27 anonim ***** válasza:
62%

Körülöttem egész életemben igaz fa volt karacsonykor. Mast elkepzelni sem tudok.

De azt választ, amit te gondolsz. A kicsi ennek is annak is örülni fog.

De az illatokat, kinézetet és az egész hangulatot en biztosan semmire nem cserélnem el.

Szamomra a műfenyő, nagyon mű!

2018. szept. 11. 02:17
 24/27 anonim ***** válasza:
82%

Vicces, hogy itt egyesek a takaritason, porszívozason veszekednek.

Porszívozni én is ha nem is naponta de két max 3 naponta szoktam. Hogy miért, mert nálunk kosz lesz. Befujja a szél a kertből leveleket, koszokat, polleneket. Bogarak bejönnek és meghalnak. Mert porzim az ut, s ah lerakódik idebenn!

Igazi fenyőfa forever!

2018. szept. 11. 02:24
 25/27 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok kommentet es a normalis valaszokat :)
2018. szept. 12. 06:12
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

23

Illat lehet egyéb díszekből is(girlandok, asztali díszek, adventi koszorú), a hangulat ugyanaz, csak nem kell porszívózni és január 8-án is pont ugyanúgy néz ki egy olyan amerikai filmbe illő műfenyő.

24

Ha így koszolódik, ahol éltek, akkor vegyetek egy robotporszívót. Mondjuk, nem értem, hogy lehet karácsonykor poszívózni ...

2018. szept. 12. 08:54
 27/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell itt a másikra ennyire furán tekinteni. A kérdező a véleményünket kérdezte.

Személy szerint az igazi mellett tettem le a voksom.

A takarításhoz meg annyit, hogy azt is mindenki döntse el magának. 25-26 kimarad nálunk. De szentesti előkészülethez, főzéshez, egy gyors porszívózás hozzátartozik.

A kérdező pedig már döntöt!

2018. szept. 12. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!