Kedves anyukák! 19 hónapos lesz a lányom decemberben. Igazi vagy műfenyő legyen?
Ezt nektek kell eldönteni, én pl. asztalra sosem raknék karácsonyfát, de ez az én véleményem , attól te még odarakod ahova akarod.
Nekem is18 hónapos volt a fiam karácsonykor, A földön volt, igazi, nagy , soha egy ujjal nem nyúlt hozzá , egyszerűen mondtam, hogy nem szabad, és megértette , meg amúgy sincs felügyelet nélkül a szobában. Úgyhogy nem volt ebből semmi gond.
Nálunk gyönyörű, 3D-s műfenyő van, a tartóssága miatt, de nem ezek az asztali rondaságok, hanem igazi, plafonig érő, hatalmas fa.
Az az igazi varázslat! :)
Tavaly karácsonykor 14 hónapos volt a lányunk. Igazi fánk volt, mint minden évben. Szép nagy formás, plafonig érő nordmann (mindig ilyen), isteni illata van, imádjuk! Csak pár üveg díszünk van, azok felülre kerülnek, a többi műanyag, azok is nagyon szépek. Imádta a lányunk a fát. Nem nyúlt hozzá, csak leült mellé és nézte, hagytam egy két díszt pluszban egy tálban a fa alatt, hogy azokkal játszhat, ha akar.
Meleg van nálunk, de nem hullott. Egyébként is porszívózok minden nap, vagy minden második nap, így nekem ez nem plusz munka, ha esetleg a vége felé picit hullik a tűlevél. Mindig január második hetén szedjük szét. Amikor visszük ki, akkor is csak nagyon kevés hullik le róla. Idén már két éves lesz karácsonykor, csakis igazi fa jöhet szóba.
Anyósomnak műfenyője van. Nem rossz, de nekem nagyon látszik rajta, hogy mű. Nem a leggagyibbat vette, sőt elég drága is volt, de nekem meg sem közelíti az igazit.
Ha valaha műfenyőt vennék, akkor áldoznék rá sokat és olyat vennék, ami tényleg nagyon hasonlít az igazira. Mert vannak tényleg szépek, de azoknak meg is van az áruk.
9-es,
karácsonykor porszívózol naponta?
Egyébként valóban, a teljesen élethű műfa nem olcsó mulatság, ám arról nem lehet megállapítani, hogy nem vágott, csak tapintással.
Nálunk az van, 3 méter maga, kb. úgy néz ki, mint az amcsi karácsonyi filmekben. Az illatot a girlandok és az adventi koszorú adja, így viszont még január végén is olyan szép a fa, mint az első napon. Mi akkor szoktuk leszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!