Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor érkezik el az idő a...

Mikor érkezik el az idő a gyerekvállalásra? Ti teljesen meg voltatok róla győződve, h ezt akarjátok?

Figyelt kérdés
Egyik pillanatban azt érzem, másra sem vágyom, máskor meg, hogy annyira ijesztő, hogy talán majd később...férjem már szeretné, anyagi háttér is megvan.
2018. szept. 9. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Soha nem érkezik el az idő a gyerekvállalásra. Mindig lehetne valamit jobbat, kényelmesebbet, praktikusabbat csinálni :) Viszont nem érdemes sokáig halogatni, csak a teherbeesési esélyedet rontod.
2018. szept. 9. 11:24
 2/9 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon szerencsés az, aki fixen kijelenti, hogy minden készen áll. Lelkileg és anyagilag is rendben van.

Ez nagyon ritka. A jellemző az, hogy valami épp nem ideális az érkezésére. Legyen ez egy felújítás, egy beteg szülő/nagyszülő, egy labilis munkahely, akármi..

Nincs rá tökéletes idő, de eljön a pillanat mikor úgy érzed hogy "megoldjuk".

2018. szept. 9. 11:28
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Mielőtt belekezdtünk, nagyon akartam. Mikor elkezdtük, annyira megijedtem, hogy feltettem ezerszer a kérdést magamnak, hogy biztos ezt akarom? Itt jöttek a hullámvasutak... Hol el sem tudtam képzelni másképp az életemet, csak anyaként, aztán el sem tudtam képzelni, hogy nekem gyerekem legyen.

Már túl vagyok 2 terhességen (sajnos baba egyikből sem született), és most már teljesen meg vagyok róla győződve, hogy ezt akarom. De nem könnyű ezt az utat bejárni.

2018. szept. 9. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:
24%

Szerettük volna, de azért volt bennem kétely. Most 36 hetesen is néha megijeszt hogy lassan megszületik és minden megváltozik és minden változik. Közben meg már iszonyúan meg akarom ismerni a fiam :)

Szóval úgy látom ez egy örökös hullámvasút :)

2018. szept. 9. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Bennem nem volt semmi kétség.
2018. szept. 9. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Azért lehetőleg időben döntsd el. Mai napig emlékszem, hányszor üvöltötte az anyám “bár soha ne születtél volna” / “nekem egyedül magamnak semmi gondom nem lenne”. Negyven múltam már, ő meg riadt öregasszony, gondozom, de ezeket sosem felejtem el neki. Inkább merd bevallani a férjednek és mindenkinek, hogy még nem vagy készen, mint könnyek között üvölteni később, hogy ÉN EZT A GYEREKET NEM IS AKARTAM!
2018. szept. 9. 13:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó ennyire azért nem vagyok bizonytalan, ha jönne holnap, akkor is szeretném ahogy csak tudom. Viszont szerencsére van lehetőség tervezni az idejét. Az hogy szeretnék, az nem kérdés
2018. szept. 9. 14:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Köszönjük a lepontozásokat!
2018. szept. 9. 15:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem az összes válasz hasznos, nem tudom ki ponntoz
2018. szept. 9. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!