Mikor érkezik el az idő a gyerekvállalásra? Ti teljesen meg voltatok róla győződve, h ezt akarjátok?
Nagyon szerencsés az, aki fixen kijelenti, hogy minden készen áll. Lelkileg és anyagilag is rendben van.
Ez nagyon ritka. A jellemző az, hogy valami épp nem ideális az érkezésére. Legyen ez egy felújítás, egy beteg szülő/nagyszülő, egy labilis munkahely, akármi..
Nincs rá tökéletes idő, de eljön a pillanat mikor úgy érzed hogy "megoldjuk".
Mielőtt belekezdtünk, nagyon akartam. Mikor elkezdtük, annyira megijedtem, hogy feltettem ezerszer a kérdést magamnak, hogy biztos ezt akarom? Itt jöttek a hullámvasutak... Hol el sem tudtam képzelni másképp az életemet, csak anyaként, aztán el sem tudtam képzelni, hogy nekem gyerekem legyen.
Már túl vagyok 2 terhességen (sajnos baba egyikből sem született), és most már teljesen meg vagyok róla győződve, hogy ezt akarom. De nem könnyű ezt az utat bejárni.
Szerettük volna, de azért volt bennem kétely. Most 36 hetesen is néha megijeszt hogy lassan megszületik és minden megváltozik és minden változik. Közben meg már iszonyúan meg akarom ismerni a fiam :)
Szóval úgy látom ez egy örökös hullámvasút :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!