Hová tudok fordulni ha a védőnővel van problémám? Ki az akinek jelenteni tudom?
Most ezt nem értem...A házi orvos a védőnő is egyszemélyben,vagy pedig ugyan olyan link,mint a védőnő. Amúgy a védőoltások, a házi orvos feladata.Ha van külön gyerek orvos a faluban,akkor az övé,nem a védőnőé. Fél éves korig havonta van tanácsadás, ott nézi a súlyt az orvos,és adja az oltást,ha épp időszerű.
Amúgy van vezetője a védőnőknek is, nála lehet panaszt tenni.
Nálunk nem ennyire súlyos a helyzet de hasonló védőnői ellátás van. Én már veszekedve jövök el minden vizsgálatról ha nincs ott a férjem. Ot -bírja...
Beszéltük pár anyukával h van elvileg felettes akinek jelezni lehet, de itt hiába jelezzük nem történik semmi.
Védőnői szolgalatrol le lehet mondani, választani mást nem lehet én úgy tudom, ha kis falu, ha nagy varos, akkor sem.
Dokit ha van mas valassz, ha tudod inkább vidd 2 faluval arrébb. De az légyen jó.
Védőnőt amúgy ha lemondod, van egy szolgálat aki kimegy rátok nézni (talán a gyámhatósághoz van közük de sajnos ezt most nem tudom megmondani)
Remélem valamit segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!