Gyereket szeretnénk a barátnőmmel. Ő szülné meg. De hogyan tudjuk megoldani a megtermékenyítést? (Nem kérek jelentkezőket! ) 36/28 nők vagyunk.
Nem is tudják az ilyenek mekkora sérülés lesz a gyermeknek, hogy két nő neveli fel. És az a legszebb, hogy amikor valaki ezt kimondja fel vannak hàborodva és próbálják bizonygatni a sajátjukat meg hogy azok hülyék akik így gondolkoznak, mint én is.
Pedig rohadtul nincs ez rendjén hogy ez megengedett. De ma már mi nem? Beteg világban élünk! Végtelenül elszomorîtó. Na pontozzatok le, más "értelmesre" úgyis képtelenek vagytok...
Utolsó.
Hát egyedül is nevelnek az emberek gyereket. Nem tudom az mitől lenne bármennyivel rosszabb, mintha két nő nevelne fel egy gyermeket.
Nem értem milyen károsodása lenne csak mert nem egy hanem két nő!
Kérdező! Sajnos nem tudok válaszolni kerdésedre. De biztos klinikáknál kell érdeklődni. Bár nem tudom nálunk végeznek-e ilyet! Ha semmi nem jön össze, próbáljatok kitalálni vmi "artalnatív" módot!
Drukkolok nektek !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!