Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vegeznenek mesterseges megtermekenyitest az en esetemben?
Leszbikus par vagyunk, lassan gyermeket szeretnenk akit en szulnek meg. Lefekudni valakivel, illetve barattol ismerostol sperma nem johet szoba.
Tehat mindenkepp mesterseges megtermekenyites utjan tortenne a dolog. Tudom hogy Magyarorszagon is vannak mar parok akiknek igy lett gyerekuk, es csak penz kerdese, ami nem akadaly szamomra ha errol van szo.
Konkret maganklinikat, korhazat, orvost irjon aki tud ilyet, es keresztulment ezen. Privat uzenetben is irhattok. Elore is koszonom a segitseget, trollok kimeljenek
1es vagyok Budapesten, Debrecenben, Győrben, Szegede, Miskolcon és Pécsett van Kaáli intezet ha jól tudom
Meddőség esetében talán térítés mentes (ebben nem vagyok teljesen biztos) egyébként fizetni kell és ha minden igaz amit egy telefonnal sikerült kiderítenem leszbikus pároknak is lehet
Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a lombikbébi kezeléseket minden egészségbiztosítással (TAJ kártyával) rendelkező pár számára öt alkalommal teljes mértékben finanszírozza.
..Remélem tényleg minden párt kiszolgálnak. Azért írhatnál ha fény derül valamire.
Még nincs tervben, de ha változnának a tervek akk jól jönne egy plusz info. :)
Hajráá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!