1hónapos babát mivel fürdettek? Sampont már kell használni? Babaolajat fürdés előtt vagy után?
Figyelt kérdés
2018. szept. 5. 18:51
1/8 anonim válasza:
Gyógyszertári fürdetővel, a haját is. Babaolaj felesleges.
2/8 anonim válasza:
Babe fürdetőt és sampont használtunk. Olajat nem kell.
3/8 anonim válasza:
Mi 6 hetes koráig sima víznen furdettuk, semmit nem raktunk a vízbe. A PIC-ben volt 8napig, ott ajánlották. Utána gyógyszertári fürdetőt használtunk.
Most 7hós és a Gabi Edes Alom furdetot hasznaljik
4/8 anonim válasza:
Alverde baby tusfürdőt használunk, ez sampon is, dm-ben lehet kapni, olaj elvileg fürdés előtt kell, a hajlatokat kis vattával áttörölni, sosem használtuk.
5/8 anonim válasza:
Gyógyszertárival
Haját is
Babaolajat csak a fejere használunk, ha látom a kezdődő koszmót.
Nem olajazom atestét.
Ha száraznak érzem, akkor a fürdetőt kenem rá ( ilyen csak 1 hetesen volt, amikor hámlott)
2 hónapos
6/8 anonim válasza:
Egy hónaposan még semmit, sima vízzel mosdattam meg. Kb. kéthónapos korától használtam a Rossmann sajátmárkás fürdetőjét, kőolaj- és parabénmentes, nekünk nagyon bevált. Sampon nem kell, a babafürdetőkkel nyugodtan lehet mosni a fejét/haját is.
7/8 anonim válasza:
Bioderma fürdetőt használok születésétől.
8/8 anonim válasza:
Kösszi a lepontozást. Viszonoztam🍀😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!