Mire lehet használni a babaolajat, fürdés elött vagy utánna kenjem be vele a babámat? Babasampont már ujszülött kortol kell vagy mikortol használjam? Vegyek inkább babatestápolot azzal kenjem vagy nem kell semmi?
Azt olvastam, hogy babasampont csak 3 hónapos kortól lehet elkezdeni használni addig nem szükséges. Testápolót nem használunk, szimpla gyógyszertárban kapható parafin olajjal kenjük be a babát fürdés után és átmasszírozzuk, ötleteket egy babamasszázs könyvből vettünk. Szép a bőre. A fürdővízébe Ökonet glicerines szappant használtunk, van aki a kamillateát ajánlja újszülött babának. Most az olasz Chiccotól használjuk a Infinite Dolcezze babafürdető krémet és meg vagyunk vele elégedsve. Sampont még mindig nem használunk pedig már elmúlt 3 hónapos.
Újszülöttnek nem ajánlják az illatosított babatermékeket, gyógyszertárban vásárolj be szerintem mindenfélét amire szükségetek lehet, de erre vonatkozóan kapsz útbaigazítást a korhában is. Legalábbis mi kaptunk.
Szia, mi az elso honapban csak kamilla filtert martottunk a vizbe es abba furdettuk. Majd attertunk a gyogyszertari furdetore. A hajat babaolajjal kentuk a koszmo elkerulese erdekeben de sajnos az olajat csak samponnal lehet lemosni mert kulonben zsirosnak tunik a baba haja. Mi pici kis johnson hajsampont hasznaltunk es utanna leoblitettuk sima tiszta vizzel. Furdes utan mi is babaolajat hasznaltunk de csak 3 hos kortol azzal masziroztuk at a bebim testet.6 honapos kora utan raersz a markas kenceficekkel szerintem vagy meg kesobb, ez az en velemenyem , de majd latod nektek hogy jobb.:) A baba boretol is fugg sok.
Sok szerencset!
6 hos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!