Mivel szoktátok keni babátok bőrét? Babaolajat használtok fürdés után?
Szia!
Születésétől oliva olajjal kenem. Próbáltam egyszer pont a Niveat, de kiszáradt tőle a bőre. A dokinőm nem javasolta a babaolajakat, sem Johnsont, sem Niveat, mindenképp kemikáliat tartalmaznak. Étolajat javasolta, az mégiscsak természetes.
Semmivel sem. Naturland babafürdető krémet használunk, s az nem szárít. Sőt! Ráadásul illat- és színezékmentes.
A doktornéni felírja receptre.
Nem szeretném semmilyen krémhez szoktatni a gyereket, mert akkor egész életében kenegetheti magát!
Ha végképp muszáj, az olívaolaj jó választásnak tűnik.
Én A-vitaminos krémet használok a kislányomnak, a doktónénink írta föl, és a gyógyszertárak állítják elő. Nagyon jó, sok is van benne, nem is drága, és sokáig elég.
Ki volt száradva a kis lába, kb. 2-3szori fürdés utáni kenést követően teljesen szép lett a kis bőre. A szemöldöke is kiszáradt, és oda is jó volt.
Ajánlom mindenkinek.
Én sem használok babaolajat, én Bübchen babafürdetővel fürdetem, és ennyi.
Kb. 4 hetes koráig kenegettem a hajlatait gyógyszertári olajjal, aztán kísérletképp elhagytam, és rájöttem, hogy semmi értelme az olajozásnak. De lehet, hogy minden baba bőre más.
9 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!