Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez mi lehet? Olyan érzés,...

Ez mi lehet? Olyan érzés, mintha csúszkálna a hüvelyem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kisfiam 7 hónapos és észrevettem, hogy amikor hátamra fekszek, ráültetem a lábamra és úgy emelgetem, olyan érzés, mintha beljebb csúszna majd vissza a hüvelyem, vagy benne valami. Néha felüléskor is érzem, ha fekvésből ülök fel. Ez baj lehet? Második gyermek, eddig nem vettem észre ilyet. Mindkettő hüvelyi úton született. Elmenjek orvoshoz vele, vagy normális?
2018. aug. 27. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen értem, amit írsz, de mindenképpen mutasd meg egy nőgyógyásznak szerintem.
2018. aug. 27. 15:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet méhsüllyedés, gyengébb medencei izmok hatása. Érdemes intim tornázni (azzal ártani nem tudsz), és igen, konzultálj az orvosoddal.
2018. aug. 27. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!