Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen érzés gyerekre vágyni?

Milyen érzés gyerekre vágyni?

Figyelt kérdés
Ti mit éreztetek, amikor elkezdtetek babára vágyni? Milyen gondolatok jártak a fejetekben?
2018. jan. 13. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk meglátok egy babát, és elfog egy kellemes érzés, úgy érzem, hogy én is örülnék egy sajátnak :) Vagy pl szoktam nézni egy amerikai blogger videóit, amiket a családja mindennapjairól tesz fel, 2 kisgyereke van, és én is vágyok arra, hogy ilyen életem legyen :D Bár nekem ez a téma még pár évig nem aktuális, mert előbb le kell diplomáznom és meg kell találnom a jövendőbelimet, de a vágy már most is megvan.

21L

2018. jan. 13. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Amikor úgy érzed kimaradsz valamiből,mert neked nincs.Nehéz megfogalmazni.
2018. jan. 13. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Pont benne vagyok. :)

Pedig kisfiam 16 hónapos még is nagyon bennem van, hogy mennyire szeretnék még egyet és minnél hamarabb. Lassan annyira belebolondulok a témába mint kisfiamnál :D.

Csak és kizárólag egy babára tudok gondolni, milyen csodálatos mikor a pocakodba van és mikor legelőször megpillantod az valami hihetetlen csoda. :)

2018. jan. 13. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem talán olyasmi volt, mint intimitásra vágyni - nem szexre, bár ugye az is kell hozzá :) -, hanem valami nonstop ölelésre, közelségre, mintha lett volna egy érzelmi űr, adni vágyás bennem. Plusz persze motivált a szerelem, a kíváncsiság, és egyfajta kihívás-keresés, megfelelnivágyás is. És akkor az ember lánya elkezd tervezgetni és egyre jobban belegabalyodik, ezért ha minden adott, türelmetlenül várja a csodát, amiben hol hisz, hol nem, mint karácsonykor... aztán a pozitív tesztnél jól megijed :)
2018. jan. 13. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
A 4.es válaszban van valami! Kimondhatatlanul vágysz rá, de amikor pozitívat tesztelsz, a boldogság mellett azért bekapcsol a besz@rás jelző is!
2018. márc. 9. 15:03
 6/6 A kérdező kommentje:

4-es nagyon jól leírta!

Még azt tenném hozzá, hogy bennem pl az az érzés is volt, hogy a család és a gyerek az élet értelme és legfőbb mozgatórugója. Úgy éreztem, nem lehet teljes az életem gyerek nélkül. A karrier meg a munka csak üres valami, ami szerető család és gyerekek nélkül értelmetlen.

Valahogy amikor már nagyon vágytam gyerekre, én már semmit nem tudtam úgy igazán élvezni, mint korábban. Nyaralást, karácsonyt, akármit. Persze, jó volt meg minden, de mindig volt bennem egy hiányérzet. Hogy valami (valaki) hiányzik ahhoz, hogy kerek legyen minden

2020. júl. 23. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!