Milyen érzés gyerekre vágyni?
Mondjuk meglátok egy babát, és elfog egy kellemes érzés, úgy érzem, hogy én is örülnék egy sajátnak :) Vagy pl szoktam nézni egy amerikai blogger videóit, amiket a családja mindennapjairól tesz fel, 2 kisgyereke van, és én is vágyok arra, hogy ilyen életem legyen :D Bár nekem ez a téma még pár évig nem aktuális, mert előbb le kell diplomáznom és meg kell találnom a jövendőbelimet, de a vágy már most is megvan.
21L
Pont benne vagyok. :)
Pedig kisfiam 16 hónapos még is nagyon bennem van, hogy mennyire szeretnék még egyet és minnél hamarabb. Lassan annyira belebolondulok a témába mint kisfiamnál :D.
Csak és kizárólag egy babára tudok gondolni, milyen csodálatos mikor a pocakodba van és mikor legelőször megpillantod az valami hihetetlen csoda. :)
4-es nagyon jól leírta!
Még azt tenném hozzá, hogy bennem pl az az érzés is volt, hogy a család és a gyerek az élet értelme és legfőbb mozgatórugója. Úgy éreztem, nem lehet teljes az életem gyerek nélkül. A karrier meg a munka csak üres valami, ami szerető család és gyerekek nélkül értelmetlen.
Valahogy amikor már nagyon vágytam gyerekre, én már semmit nem tudtam úgy igazán élvezni, mint korábban. Nyaralást, karácsonyt, akármit. Persze, jó volt meg minden, de mindig volt bennem egy hiányérzet. Hogy valami (valaki) hiányzik ahhoz, hogy kerek legyen minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!