Ti is kaptatok már ilyen rosszalló megjegyzéseket? Hogy viselitek az ilyesmit?
Épp ma történt:
Viszem a 6 hónapos fiamat a gyerekorvoshoz, 1-2 óra között ad oltást, mára volt időpontunk. A fiamnak a babakocsi szeretete kedv függő, most éppen nem akart benne lenni plusz egy kicsit fáradt is volt és abban nem tud elaludni ezért sírt. De hát oltásra vinni meg ugye muszáj. Szóval elhaladok a babakocsiban síró gyerekkel két beszélgető középkorú nő mellett, erre szinkronban leállnak kiosztani, hogy a gyerekem azért sír mert meleg van, én minek szülök gyereket, azért hogy kényem-kedvem szerint 100 fokba is vigyem sétálni miközben szenved a gyerek?
Ezt ordították utánam miközben sietve toltam a babakocsit a gyerekorvoshoz. Őszintén szólva vissza szólni sem volt időm mert tényleg siettem vele odafele, nem akartam még leállni vitatkozni, meg így belegondolva, nekem miért kellene magyarázkodnom két vadidegennek, hogy miért sír a fiam és miért éppen most vagyok úton vele. Tudom, hogy nincs igazuk mégis most hogy hazaértünk egy bő fél órát zokogtam, annyira rosszul esett.
Különben mi Debrecenben élünk(tehát nem falu),és itt is csak keddenként 11-től van oltás,tanácsadás,státusz.Nem oltanak máskor.
VISZONT nyáron mivel különben sincs annyi beteg gyerek,mindig mondja a doki,hogy 8-ra menjünk.Viszont mindenkit 8ra hív és ott várnak vagy húszan + a beteg gyerekek is.Szóval lehet menni korán csak felesleges,ráadásul a védőnő sem tud egyszerre fogadni mindenkit,és ő nyáron még helyettesít is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!