Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is kaptatok már ilyen...

Ti is kaptatok már ilyen rosszalló megjegyzéseket? Hogy viselitek az ilyesmit?

Figyelt kérdés

Épp ma történt:

Viszem a 6 hónapos fiamat a gyerekorvoshoz, 1-2 óra között ad oltást, mára volt időpontunk. A fiamnak a babakocsi szeretete kedv függő, most éppen nem akart benne lenni plusz egy kicsit fáradt is volt és abban nem tud elaludni ezért sírt. De hát oltásra vinni meg ugye muszáj. Szóval elhaladok a babakocsiban síró gyerekkel két beszélgető középkorú nő mellett, erre szinkronban leállnak kiosztani, hogy a gyerekem azért sír mert meleg van, én minek szülök gyereket, azért hogy kényem-kedvem szerint 100 fokba is vigyem sétálni miközben szenved a gyerek?

Ezt ordították utánam miközben sietve toltam a babakocsit a gyerekorvoshoz. Őszintén szólva vissza szólni sem volt időm mert tényleg siettem vele odafele, nem akartam még leállni vitatkozni, meg így belegondolva, nekem miért kellene magyarázkodnom két vadidegennek, hogy miért sír a fiam és miért éppen most vagyok úton vele. Tudom, hogy nincs igazuk mégis most hogy hazaértünk egy bő fél órát zokogtam, annyira rosszul esett.

2018. aug. 22. 14:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ez pontosan így van nálunk is ahogy a 10-es válaszoló leírta! 1 és 2 óra között van ott a védőnő heti egyszer, akkor van oltás, vagy akkor mész vagy semmikor.
2018. aug. 22. 18:36
 12/25 babyboom567 ***** válasza:
100%
Áprilisban sétáltunk a gyerekkel kb.23-26 fok volt a gyerekem rövid ujjú bodyban meg vékony nadrágba volt,és beszóltak az utcán ,hogy miért nincs rajta pulcsi.:)
2018. aug. 22. 19:01
 13/25 anonim ***** válasza:
13%
Nem tudom, h merre laktok, de ha ez így van az elég szomorú. Nem mindenki tudja megoldani, h légkondis kocsival vigye a gyerekét, és nem mindenhol pár perces sétára van a rendelő. Oltás ide vagy oda én biztos nem tenném ki a közel 40 fokban ennek a gyereket, sőt tovább megyek, ez nem várható el senkitől sem.
2018. aug. 22. 19:56
 14/25 A kérdező kommentje:

Na jó akkor leírom mégegyszer, mert látom néhány ember nem tud olvasni:

A fiamnak nem volt melege! Már itthon bent a lakásban bele tettem a babakocsiba és egyből jött a sírás, fáradt volt, nem akart babakocsizni. A rendelő pedig igenis 5 perc sétára van maximum. Megtehetném, hogy klímás autóval viszem de semmi értelme egy utcával lejjebb fuvarozni és tudom, hogy ugyanúgy sírna az autóban. Más anyukák is ugyanúgy sétálnak oda, hosszabb úton.

És akik beszóltak, azok azt HITTÉK, hogy a gyereknek a meleg a baja.

Egyébként pedig vicc, hogy egy-két ember azt írja inkább nem vinné el oltásra. Komolyan? Hát kíváncsi lennék azért erre. A gyerek érdeke, hogy megkapja ezeket nem a dokié, persze majd átteszi a rendelését emiatt... a francokat. Álomvilágban éltek ti. Bár akik ezt írták azoknak szerintem gyerekük sincs. Na mindegy.

2018. aug. 22. 21:32
 15/25 anonim ***** válasza:
1%

Ember nincs akinek ne lenne melege a legnagyobb forróságban, hiába tetted be már a lakásba a kocsiba, ez mégis min változtat?

Teljesen mindegy. nem akarok vitázni, de amerre mi lakunk, itt több időpont van, délelőtt, délután között lehet választani. Az oltás időpontja meg nem kőbe vésett, pár napot, akár 1-2 hetet simán lehet tolni, ugyanis, ha a baba menet közben lebetegszik, akkor automatikusan nem oltják be. És ilyenkor nem arról van szó, h nem lesz beoltva, hanem csak eloltják az időpontot, míg meg nem gyógyul.

De láthatod nem vagyunk egyformák, (mivel én biztos nem vittem volna)de hangsúlyozom a beszólással én sem értek egyet, azt viszont megértem, h valaki furcsán néz rád, mert 40 fokban kint vagy a picivel.

2018. aug. 22. 21:53
 16/25 anonim ***** válasza:
15%

Nem rosszindulatból írom, de a másik, nem tudom milyen kicsi településen éltek, de össze kéne fognotok, nyissátok ki a szátokat, h ha nem is állandó jelleggel, de a nagy melegre való tekintettel ezt módosítsák, mert mint írtad neked 5 perc, viszont vannak akik kocsi nélkül messzebbről járnak be, és pici, pár hónapos babákkal ezt nem lehet megcsinálni.

A melegtől eltekint ez akárhogy is nézzük az alvásidőt teljesen kettévágja, úgy rossz az egész ahogy van, szóval igen bele lehet nyugodni, de ha több mindenkit is zavar, meg lehet próbálni változtatni rajta.

2018. aug. 22. 22:01
 17/25 anonim ***** válasza:
19%

Bruhuhuuu jajj most mi lesz?

Komyan ennyire érdekel mit mondanak mások.

Ha akkor nem szóltál utánuk akkor utána minek ZOKOGSZ?Ráadásul idegenek.

Dolgozd fel,felnőtt ember vagy.

2018. aug. 22. 23:26
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
*mások?
2018. aug. 23. 07:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, sokaknak nehéz elképzelni, máshol milyen az élet😉

Nálunk a 400 fős faluban hetente kétszer rendel az orvos. A védőnő sincs itt többször...

2018. aug. 23. 08:12
 20/25 anonim ***** válasza:

Én ilyen "minekazilyennekgyerek" szövegeket még a tizenegyéves szülői pályafutásom alatt csak itt kaptam. Utcán soha. Olyan már megesett, hogy valaki odajött okoskodni, de azért messze nem ebben a stílusban. Egyszer egy állítólagos nyugdíjas gyerekorvos jött oda a buszon, hogy felhívja rá a figyelmem, milyen egészségtelen a hordozás, ki fog törni a gyerek nyaka, ha elalszik, mert nem tartja semmi. Aztán egyszer szintén hordozás miatt egy csaj jött oda, hogy ő csak jót akar, de így túlmelegszik a gyerek, és egyszer csak lenézek, és már halott lesz. Kétszer pedig azért szóltak be, mert hisztizett a gyerek az utcán. Egyiknél kétéves volt, és nem akart sétálni, ezért elfeküdt a sétálóuctában és ordított, mert nem cipelem, akkor egy nő mellettünk elhaladva odaszólt, hogy jól meg kéne pofozni, a másiknál meg két és fél éves volt, és hasonló szitu volt, akkor odamondta egy csaj, hogy "jézusom, ez debil". Annak az egynek utánaszóltam, hogy vajon csak kisgyerekek viselkedését meri fennhangon véleményezni, vagy nagydarab felnőttekét is.

Na, kb. ennyi volt. Én nem kattogtam ezeken hosszú ideig, az okoskodókat simán leszereltem, a beszólókat meg vagy helyre teszi az ember, vagy ignorálja. Sírni tök felesleges miatta.

2018. aug. 23. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!