Babakocsit kérjük a pénztárnál hagyni?
Azért azt figyelembe kellene venni, hogy igenis vannak olyanok, akik számára ez jóformán megoldhatatlan problémát jelent ebben a formában. Nem mindenkinek megoldható, hogy gyerek nélkül menjen vásárolni, vagy hogy babakocsi nélkül közlekedjen. Gondolom nem mondok újdonságot azzal, hogy van, ahol csak egy szülő van, vagy ahol az apa esetleg hetekig, hónapokig nincs otthon, mert a családjától távol dolgozik. Ha pedig valaki nem az üzletek közelében lakik, elég nehezen oldható meg, hogy babakocsi nélkül vigye a gyereket. Cipelje kézben egész úton? Igen, tudom, lehet hordozni is, én is hordoztam sokat. De pont vásárláshoz nem, egyrészt, mert ha mondjuk magamnak vettem ruhát, azt nem tudtam felpróbálni, ha rajtam volt a baba, illetve a csomagok hazaszállítása miatt is nekem egyértelmű volt, hogy babakocsit viszek. De akár egészségügyi okok miatt sem tud mindenki hordozni, vagy csak egyszerűen nem kényelmes neki, pláne nyáron.
Ellenben a babakocsival való közlekedés egy bevett, evidens dolog, ha az embernek babája van, és nem is feltételezné az ember elsőre, hogy némelyik üzletbe nem mehet be vele. Joggal érzi úgy a kisbabás vásárló, hogy őt konkrétan kizárják a boltból, hiszen másként nem biztos, hogy meg tudja oldani a vásárlást.
24!
Egyedülálló anya voltam. Megoldottam a vásárlást mindig. Van bébiszitter, bölcsőde, van online rendelés, lehet menni busszal, taxival. Nincs lehetetlen csak tehetetlen.
Utolsó, ez nem egy olyan helyzet, amit az anyának kell megoldania. Ez egy olyan nevetséges helyzet, amire a megoldás az, hogy senki nem megy oda vásárolni. Rögtön nem lenne gond pár nap után a babakocsi.
A pénzed szavazat, amivel fenntartod a hülye rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!