Babakocsit kérjük a pénztárnál hagyni?
Joguk azt hiszem, van hozzá, de valóban utálatos dolog. Sokan lopnak babakocsival, és nehézkes elférni is, sajnos ezek miatt általánosítanak is.
Én abba a boltba nem mennék többet, az biztos.
Joguk van, de mondjuk a stílust meg lehet jegyezni.Szerintem se menj többet oda.
Én ugyan az ország másik felén élek, de eddig ilyen ,,szokással" nem találkoztam szerencsére.
Részben jogos.
Én eladóként dolgoztam, most babát várok, és már előre agyalok ehez hasonló dolgokon.
A mi szemszögünk- eladunk, tehát főnökség van felettünk, akik irányítanak. És őket is.
Első a vásárló, de második az érték, amit mi képviselünk.
Ha lépcsős a megoldás,akkor ez a felszólítás titeket is véd.
Neadj isten félrelép az ember,mert nincs segítsége,bármi történik veled,gyermekeddel, vagy csak a kocsiban keletkezik kár.. Ki lesz a felelős?
Mert te az üzletre fogsz mutogatni, és kártérítés, társai.... Mert egyértelmű 100/1 ember ismeri el, ha "hibázott". Legyen az félrelépés, megcsúszás..stb.
Én is egyértelműen ezt tenném,mert a gyermek biztonsága az első.
Csak sajnos ahol éppen nincs lift, mint mondjuk az árkádban, vagy olyan kialakítás, ahol BIZTONSÁGBAN mozoghattok, így marad ez a kiírós megoldás,amihez igen, joguk van,még ha kiakasztó is.
Nyílván a stílus más kérdés. Nálunk is voltak gondok, szűk hely a sorok között, sokszor háborodtak fel az anyukák,ha szépen kértük őket, hagyják elől nálunk a babakocsit..
Mi pedig sokszor háborodtunk fel, mikor azért is áttuszkolták 3 beérkezett áru között a babakocsit. Volt mikor borult az öblítő stóc. Természetesen ezek károk,amit anyuka nem fog megfizetni, sem a főnökünk, így marad a mi zsebünk.
Szóval érdekes kérdés az bizros. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!