Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babakocsit kérjük a pénztárnál...

Babakocsit kérjük a pénztárnál hagyni?

Figyelt kérdés
Ti nem akadnátok ki rajta? Szegedem jártam így egy nagyobb üzletben. Emeleten van az üzlet. Gyerekekkel mentünk tornacipőt nézni, amikor az üzlet közepén jó messziről lecseszett a hölgy, hogy nem olvastuk, a babakocsit a pénztárnál kell hagyni. Többször vásároltunk már ott akkor még nem volt kiírva. Most így kifele menet tényleg ott volt a papír. Egyik a lépcsőfordulóba, ahol épp cipeltük fel, na meg fent. De a pénztárosok,amikor köszöntünk nem jelezték. Szóval itt a stílus is felháborító, ahogy ezt közölte. Na meg mégis hogy gondolták? (Mi kis esernyő babakocsival voltunk, amin egy kis kézitáska volt.) Tehát egyik kezeddel fogod a picit, másikkal meg próbálod a cipőt a másikra.Kiakasztó. Van ehhez joguk?
2018. aug. 18. 11:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
42%

A facebookon már sok hasonló feliratú cetli terjed, ami kiveri a biztosítékot, teljesen jogosan.

Ki fogja biztosítani nekem, hogy a babakocsi meglegyen mire visszaérek, vagy hogy senki ne tegyen benne kárt? Ez nem egy személyautó amiben riasztó van, meg központizár...

2018. aug. 18. 11:53
 12/28 anonim ***** válasza:
13%
Ha a picinek akarsz vasarolni helyen, akkor babakocsi nélkül menj.
2018. aug. 18. 12:04
 13/28 anonim ***** válasza:
45%
Sajnos ez pont olyan dolog hogy mindkét álláspontnak igaza van. Babakocsi nélkül nem könnyű ölbentartott egyévessel vásárolni, de tény, hogy nem muszáj így menni, lehet délután is, apukával együtt. Akkor ő fogja a babát amíg én próbálok vagy a kicsinek keresem amiért jöttünk.
2018. aug. 18. 12:07
 14/28 anonim ***** válasza:
97%
Ebben tökéletesen igazad van, de neki üzletként jogában áll akkor is kikötnie, hogy babakocsit nem enged be, vagy a táskákat be kell mutatni stb... Neked meg vásárlóként jogodban áll úgy dönteni, hogy nem ott költöd el a pénzed, mert nem akarod ott hagyni a babakocsidat felügyelet nélkül. Az üzlet ettől még kérhet ilyet és evvel párhuzamosan nem kell biztosítania azt sem, hogy őrizze az értékeidet, mert nem tiszte és nem dolga. Kalkulál avval nyilván, hogy így akkor potenciális vásárlókat és bevételt veszít, de bizonyára megéri neki midez, ha evvel együtt vállalja. Akit felháborít, az egész egyszerűen ne menjen ilyen üzletbe és probléma meg van oldva, mondom ezt kétgyerekes anyaként. A diszkrimináció engem mélységesen felháborít, naponta találkozom vele, mert egy fogyatékkal élő/tartós beteg gyereket is nevelek, de ez messziről nem az.
2018. aug. 18. 12:09
 15/28 anonim ***** válasza:
56%
Ez hol diszkrimináció, utolsó? Nem azt mondják, hogy nem viheted be a gyereket, hanem higy a babakocsinmaradjon a pénztárnál. Ez nem diszkriminacio
2018. aug. 18. 12:30
 16/28 A kérdező kommentje:
Lehet, ha a pénztárosok közlik egyből, ahogy elhaladtunk mellettük nem akadtam volna ki. Kedvesen visszaköszöntek, egy szóval nem mondták. Csak a cipőknél a hölgy, az üzlet másik végén. Ja és szinte csak mi voltunk az üzletben.
2018. aug. 18. 12:33
 17/28 anonim ***** válasza:
59%
Melyik üzlet volt? Csak h ne menjek arra.
2018. aug. 18. 13:21
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 67%-os válaszoló, pont azt írtam én is, hogy ez nem diszkrimináció, az utolsó mondatom befejezéseként írt :"de ez messziről nem az" épp ezt jelenti. Félreértettél valószínűleg.
2018. aug. 18. 13:31
 19/28 anonim ***** válasza:
77%
Bőcs, utolsó, igazad van, félre olvastam
2018. aug. 18. 13:35
 20/28 anonim ***** válasza:
52%
Csak kérdezem: nem lenne praktikus a hordozókendő/ csatos hordozó a hasonló túrákhoz? Azt írod, nem ez az egyetlen üzlet, ahol problémás a babakocsi.
2018. aug. 18. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!