Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik a baba egy éves...

Anyukák, akik a baba egy éves kora előtt visszamentetek dolgozni, miért tettétek?

Figyelt kérdés
Önszántatokból vagy rá voltatok kényszerülve?
2010. jún. 20. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
En pont egy eves koraban mentem vissza dolgozni. Sajnos rakenyszerultem, mert a ferjem elvesztette a munkajat. Masfel eves korara terveztem a visszamenetelt.
2010. jún. 20. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Pénz miatt.
2010. júl. 27. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Pénzhiány?!!!
2010. júl. 27. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem most múlt egy éves a babám és már én is mennék dolgozni sajnos a pénz miatt. Ha idén még nem is, de jövőre januártól vissza megyek dolgozni mert sajnos nehezen jövünk ki anyagilag. Idáig is dolgozgattam mikor volt mit, de csak ilyen alkalmi munkákat mikor tudtam kire hagyni a kicsit. De ez sajnos nem megoldás.
2010. júl. 27. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
55%
8 hónapos volt, mikor újra dolgoztam. amíg bölcsibe nem tudott menni a nagyszülők vigyáztak rá. az ok nagyon egyszerű, otthoni babázásból nagyon nehéz megélni. feléltük a tartalékainkat, a férjem keresete pedig nem volt elég mindenre,amit szerettünk volna. nem azt mondom, hogy nem éltünk meg, de az "éppen hogy"-nál többet szerettem volna adni a gyerekemnek, amihez az én fizetésem is kellett. abszolút nem vált kárára a nagyszülőkkel töltött idő, egy kisgyerek rengeteget tanulhat az idősebbektől.
2010. júl. 27. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!