Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Többgyermekes anyák és a...

Többgyermekes anyák és a súlyfelesleg kérdése?

Figyelt kérdés

Azok az anyukák, akik plusz súllyal rendelkeznek (min plusz 7-8-10 kg vagy annál több) a gyermekvállalás után a régi súlyukhoz képest, van köztetek olyan, aki nem is tesz semmit azért, hogy lefogyjon? Nagyon érdeklne, ami a fejekben van ezzel kapcsolatosan. Én olyan nyomást érzek magamon, hogy mindenképp le kell fogynom, hogy a régi ruháimba bele kell fogynom, és közben más barátnőim meg totál nem foglalkoznak ezzel, boldogak a plusz kilóikkal együtt, új, bővebb ruhákat hordanak, és jól vannak.

Írna nekem olyan, akin van ennyi plusz súly, és nem tornázik, diétázik, de akár olyan is, akinek sikerült leadni a plusz súlyokat.

(Rajtam most a harmadik gyerek után maradt 8 kg felesleg a versenysúlyomhoz képest, több gyermeket nem tervezünk, már három hónapja nem szoptatok.)

Köszi

2018. aug. 15. 16:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
19-es: köszönöm a kioktatást, ma is tanultam valamit. Pl. hogy ne beszélgessek olyanokkal, akiknek fogalmuk sincs arról, amiről beszélnek.
2018. aug. 15. 20:10
 22/22 anonim ***** válasza:
46%

#21 messze volt a kioktatástól. Csak jótanácsnak szántam.

Felőlem úgy érkezel és eteted a családod, ahogy akarod.

Viszont a frusztrált válaszodból arra következtettem, hogy inkább támadod azokat, akik segítenének, minthogy tennél a nassolás ellen.

Egyik ismerősöm is ilyen volt. Hangoztatta, hogy ő nem tud lefogyni blabla. Összejött a mostani férjével és tamogatva egymást együtt megcsinálták. Majdhogynem kocka hasa van és leszokott az éjszakai falatozásról (neki ez volt a gyenge pont).

Szóval sok erőt kívánok.

2018. aug. 15. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!