Kötelezhető-e az anya az apát, hogy vegyen ülést a
kocsiba?
Figyelt kérdés
A szülők elvaltak. Most az anya kitalalta, hogy az apa csak úgy viheti el a gyermeket, ha vesz ülést, mert ő nem akarja állandóan kivenni a kocsiból. Most komolyan kotelezheti erre? Nem látom értelmét, hogy havi egyszeri elhozatalra vegyünk plusz ülést. Akik külön vannak azok hogyan oldják meg? Odaadjatok az apukanak a gyerekulest?
Nem kötelezheti. De miért adná oda? Nálunk 2 kocsi van, 2 gyerek, 4 ülés. Egy ideig pakolgattuk az isofixes üléseket, beleuntunk. Én sem szívesen venném ki. Vegyél egy ülést.
2018. aug. 14. 23:36
12/24 anonim válasza:
Különböző hirdetési oldalakon már annyiért kapsz jó minőségű használt gyerekülést, mint egy mozizás ára popcornnal! Nem muszáj újat venni. Kisbaba kort követően a legtöbb gyerekülés sok évig használható (9-36 kg-ig), tehát kb. 2-12 éves korig. Szerintem neked is kevésbé macerás, ha veszel egyet (használtan), és rögzíted az autóban, mint folyamatosan kiszerelni az anya kocsijából, átrakni a tiédbe, vissza, stb.
2018. aug. 15. 00:11
13/24 anonim válasza:
Micsoda szarrágó vagy!
Én nem adnám oda a gyerekülést, mert semmi kedvem nem lenne ki-be pakolászni.
Ha a gyerekért olyan kocsival jönnél, amiben nincs gyerekülés úgy kihajítanálak, mint macskát szarni.
2018. aug. 15. 01:20
14/24 anonim válasza:
Az én ex-em kölcsön szokott kérni, ha van rá mód, mivel saját autója nincs....
2018. aug. 15. 03:17
15/24 anonim válasza:
Már sokan leírták a választ. Viszont, ha vki ennyire nem foglalkozik a dologgal, én tuti inkább odaadnám az ülést, ki tudja, milyet “szerezne” be “apuka”. Sőt, még be is kötném helyette. Nekem fontosabb a gyerekem, mint a büszkeségem, a gyerekülés pedig nagyon sarkalatos kérdés nálam.
2018. aug. 15. 05:26
16/24 anonim válasza:
Nem kötelezhető ra,de mivel gyerek csak abban utazhat valahogy meg kell oldania. Igaz, havi egyszeri használatra értelmetlen venni. Ha anyuka nem adja oda az övét, apuka pedig nem akar venni, akkor vagy kölcson kér valaki mástól, vagy mennék tömegközlekedéssel. Amúgy apukának elég havi egyszer találkozni a gyerekkel?
2018. aug. 15. 06:57
17/24 anonim válasza:
Oké, hogy havi egyszer, oda-vissza, de éveken keresztül tudod használni a gyerekülést. Pl. a miénk 0-25 kg-ig használható.
Teljesen egyértelmű volt, hogy ha kocsival viszik a gyereket, akkor az exem hoz gyerekülést is, nem a miénket kéri el. Pont úgy, ahogy van náluk papucsuk, fogkefe, fogkrém, és pizsama.
2018. aug. 15. 07:16
18/24 anonim válasza:
Külön fogkeféje azért lesz? Vagy annak sincs értelme ha havi egyszer kell?
2018. aug. 15. 09:58
19/24 A kérdező kommentje:
Látom sokan nagyon gyulolkodok. KB 1 ember értette meg h havi 1alkalomra sok értelme nincs. De az apuka megy mindig hozzá csak messze lakik és nem túl szerencsés 400kmt utaztatni minden alkalommal. Nem sajnálja a pénzt elhihetitek, mert fizet is és amire szükség van belead. Köszi a válaszokat, bár nem vagytok túl kedvesek. Nem kell mindig a rossz apakbol kiindulni. Ez csak egy kérdés volt. Sajnos az anyuka direkt húzza le az apát amivel csak tudja. Pedig ő volt az aki bepanikolva elhagyta az apát, mert rajott h majd a gyerekek után neki is dolgoznia kell...
2018. aug. 15. 11:07
20/24 anonim válasza:
Az ágyát is vinni szoktad? Vagy azért aludhat másban nálatok???
Nekünk Caretero ülésünk volt, 0-25 kg, újonnan üzletben vettük, 25.000 Ft. A 9-36 kg-os 13.000 Ft.
Tényleg ennyire nem vagy képes???
Mi is 2 kocsit használunk, mindkettőben van ülés. Nagyon macerás ide-oda pakolgatni rendszeresen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!