Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek a Dobo Agis...

Szerintetek a Dobo Agis gyerekszoba mennyire hétköznapi?

Figyelt kérdés

[link]

A mi gyerekünk szobája ehhez képest kutyaol, elég szarul érzem magam, hogy nem sikerült ilyen szobát a gyereknek adni. :(

2018. aug. 11. 18:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ő, már ne is haragudj de te attól jobban érzed magad hogy egy vadidegen ember gyerekének a szobájával hasonlítgatod a tiedet és nyilvánosan kijelented hogy az bizony egy hadd idézzelek "kutyaól"?

Szerintem engedd el ezt a dolgot, irigykedni nem jó dolog és nem vezet sehová. Mellesleg ha már így kérdezted: eléggé hétköznapi: ezt a minimalista skandináv dizájn szobát nem áll semmiből összehozni és nem kell rá feltétlenül annyit költeni csak azért hogy rá legyen írva hogy Stokke (amit amúgy még kimondani sem tud rendesen szegény Ági ugyanis Sztokkénak kell ejteni. 😂)

2018. aug. 11. 21:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, az én gyerekeim egy ilyen szobában is ugyanúgy kupit csinálnának két perc alatt, mint a mostani, főleg Jysk-ben vett bútorokkal berendezett szobájukban :D Kb. addig nézne ki így, amíg alszanak.
2018. aug. 12. 00:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen az én gyerekeim ezekböl is ugyanugy kirángatnának mindent mint a mostanibol..

Nálunk az apjuk csinált egy beépitett szekrényt,szerintem 50 e alatt megvoltunk vele,más nincs is a szobába butor, meg egy galériágyat vettünk ahol lehet mászni stb ..nem adnák a lányaink, ezért a szobáért.

Amugy azt hiszem láttam ahogy csinálta,nem volt az nagy kaland.. kreativan csinálta a hegyeket,te is megtudod pár ezer forintbol..

A stokke butor pont nem a lényeg..

2018. aug. 12. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!