Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is hányingert kaptok tőle,...

Ti is hányingert kaptok tőle, hogy minden gyerekszoba IKEA style?

Figyelt kérdés

Ez a minimalista sznob stílus már a könyökömön jön ki, egyforma ágy minden gyerekszobában. Persze csak a fehér, szürke árnyalatai ugyebár.

Fantáziátlan, egyengyerekszoba, ez a népnek! És még ezek vallják magukat egyéniségeknek...

2018. júl. 4. 11:33
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
ez kell a népnek*
2018. júl. 4. 11:34
 2/34 anonim ***** válasza:
96%
Hát ha te csak az ikea nagykatalogusát nézed akkor ne csodálkozz! Ikeán kívül nagy a választék, rengeteg féle van.
2018. júl. 4. 11:40
 3/34 anonim ***** válasza:
92%
Életemben nem láttam IKEA style gyerekszobát, pedig van pár kisgyerekes ismerősöm. Kikkel jársz te össze?
2018. júl. 4. 11:43
 4/34 anonim ***** válasza:
97%
Te vagy egy hányinger ezzel az attitűddel...
2018. júl. 4. 11:43
 5/34 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk a gyerekszoba az ikeából volt/van. Fehér színűek a bútorok, ahogy a falak is. Én speciel imádom ezt a letisztultságot, a lakótelep közepén a kis lakásunk nem sötét lyuk hanem egy kellemes otthon,mert a mellett hogy ilyen sok a fehér bármikor bármivel tudom kombinálni,olyan színt választok mellé amilyet csak szeretnék. Az ikea egy fajta irányzatot képvisel,nem jöhet be mindenkinek,ezen felháborodni kb olyan mintha bemennél egy bútorboltba és udorodva kijönnél,hogy fujj mennyi féle butort, mennyire taszító a sokféle kombináció.... ;)

Nem sznobság...nálunk még csak most kezdik felfedezni,máshol már teljesen természetes, hogy majdnem minden lakásban,házban van valami az ikeából.

2018. júl. 4. 11:44
 6/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagyunk egyformák, én például nem szívesen dobáltam volna tele a szobát mindenféle giccses bútorral, baldachinnal meg egyebekkel. Szóval így nézve minis biztos sznobok vagyunk, bár így utólag azt mondom a fehér falnak a pelenkázó mellett praktikus okai is vannak... Az meg, hogy egyedi-e... Tökre nem érdekel mások hogyan rendezik be a gyerekük szobáját, nem nekem kell tetszenie, mint ahogy másnak sincs semmi köze ahhoz, mi hogyan rendeztük be a miénket.
2018. júl. 4. 11:47
 7/34 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem meg mindenki rendezze be úgy a gyerekszobát, ahogy szeretné, vagy ahogy a pénztárcája engedi. Sosem érdekelt, sem ez, sem az, hogy a nappalit, hogy rendezik be. Nem én lakom ott.

Mondom ezt úgy, hogy messzire kerülöm az ikeát, de ha valakinek tetszik, attól nekem még nem lesz rossz véleményem róla.

2018. júl. 4. 11:48
 8/34 anonim ***** válasza:
96%

Ja, és jut eszembe.. az ikeát sznobként beállítani, meg egészen vicces.

Mivel pont az a lényege, hogy megfizethető, innentől pedig semmi sznob nincs benne.

2018. júl. 4. 11:50
 9/34 anonim ***** válasza:
95%

Kit érdekel milyen szobája van MÁS gyerekének???????

Az enyémnek olyan szekrénye van, amire kézzel festettem a Verdák szereplőit, az ágyát magam húztam át Verdás huzattal, és a falon is a magam által festett autók vannak.

Barátnőm fiánál sem IKEA style a szoba, nála matrica van a falon, és sima gyerek szekrény, meg Marvel huzatos ágy.

Téged miért érdekel "MINDEN GYEREKSZOBA"???

Nem lehet, hogy eltévedtél az IKEÁBAN és ott nézted a gyerekszobákat??? Mert szerintem azért nem ennyire elterjedt ez.

De ha mégis, akkor talán az olcsóság. Az IKEA olcsón adja a termékeit, és minél kevesebb (minimalista), annál olcsóbb...

2018. júl. 4. 11:50
 10/34 anonim ***** válasza:
95%
Basic ikea ágya és ikea kisasztala+széke és etetőszéke és pelenkázója is van/volt a gyereknek. Hányok magunktól. Sznobok vagyunk. És tudod, kérdező, ezt főleg azt mutatja, hogy ezek mind max 10e Ft-os tételek. Ezek teszik a sznobot, mi?:D
2018. júl. 4. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!