Magaságy, galériaágy Bevált-e?
Figyelt kérdés
Magaságy, emeleteságy vagy galériaágy tapasztalatokat várnék. Kinek, hogy vált be? 6 éves gyereknek kicsi szobába szeretnénk, inkább magaságy nem galéria, ami alatt szeretnénk ha lenne az íróasztala, helyhiány miatt.De aggódom leeshet-e róla, illetve alatta az íróasztal nem kapna sok természetes fényt, nagy baj lenne ez? Ha volt ilyenetek hány éves korig kihasználható, meddig szeretnek fent aludni?2018. jan. 22. 10:04
1/3 anonim válasza:
Nem vennék, nézegettem ugyan, de arra jutottam, hogy kizárt. Ideiglenesen nálunk sem volt hely, épp költöztünk, és pár hónapra haza kellett mennünk anyuékhoz míg nem lett kész az új lakás. Szűkösen voltunk, egyébként is aktuális lett volna az ágycsere. Aztán arra jutottam, hogy félek is, hogy leesik, egy 6 éves még simán tud annyira hemperegni, nem éri meg a kockázatot. Másrészt a kis leckéjét megírta a konyhában, egyrészt úgyis ott ültem vele, másrészt arra az időre tudtunk ott neki nyugalmat biztosítani. Egyébként igen, nagy baj ha az íróasztal nem kap elég fényt, a kislámpa sem az igazi, nem biztosít neki egyenletes megvilágítást. Kb. olyan szükségmegoldásnak tartom mint a fotelágyat. Ha muszáj lehet rajta aludni, de lófüttyöt sem ér.
2/3 anonim válasza:
Csúszdàs magasított ágya volt, egyből a kiságyról váltottunk erre, 2 és fél éves korában. Sose esett le, 10 éves koráig aludt benne, de a csúszdát már rég nem tudta rendesen használni. Azóta galériaágya van.
3/3 anonim válasza:
Nekünk 1 m magas galéria ágyunk van. A fiam egyszer leesett róla... azóta se tudom, hogyan :-)
Pedig akkor már 6 éves volt...
Az esés engem jobban megviselt, mint őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!