Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is hányingert kaptok tőle,...

Ti is hányingert kaptok tőle, hogy minden gyerekszoba IKEA style?

Figyelt kérdés

Ez a minimalista sznob stílus már a könyökömön jön ki, egyforma ágy minden gyerekszobában. Persze csak a fehér, szürke árnyalatai ugyebár.

Fantáziátlan, egyengyerekszoba, ez a népnek! És még ezek vallják magukat egyéniségeknek...

2018. júl. 4. 11:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
91%
De gyökér vagy! :D :D :D
2018. júl. 4. 12:42
 22/34 anonim ***** válasza:
86%
Én nem kapok hányingert tőle. Ízléses, olcsó, praktikus bútorok, nekem tetszik, biztos azért, mert sznob panelproli vagyok :-)
2018. júl. 4. 12:57
 23/34 anonim ***** válasza:
88%
Nekem személy szerint nem tetszenek az ikeas dolgok, de nem érdekel, ha más olyat vesz, akár az egész házát onnan rendezi be. Az én környezetemben viszont tényleg mindenki áradozik, hogy milyen szép cuccok vannak ott, hát nekem csak egy kettő tetszik elvétve. De a hányinger azért még nem kapott el :)
2018. júl. 4. 13:21
 24/34 anonim ***** válasza:
78%
Szegénykém, miért vagy ilyen frusztrált?
2018. júl. 4. 13:33
 25/34 anonim ***** válasza:
83%

"Fantáziátlan, egyengyerekszoba, ez a népnek! "

Nekünk kb. minden az Ikeaból van a gyerekszobában és minden fehér. De, a falvédő színes, az ágytakaró szintén. A szekrény tele van színes plüssökkel és könyvekkel. A fiókos szekrényen matricák. A falon képek.

Ezektől az apróságoktól minden a szoba, csak nem fantáziátlan és igenis egyedi, mert az ő dolgaival van berendezve.

2018. júl. 4. 13:35
 26/34 anonim ***** válasza:
93%

Én most rendezem be a lányom szobáját, és képzeld, 90%-ban IKEA bútorok, kiegészítők lesznek ;)

Én az ilyen megmondó emberektől kapok hányingert mint te!

Fáj a világ? Vagy unatkozol? Vagy miért vagy ennyire mérges?

2018. júl. 4. 13:37
 27/34 anonim ***** válasza:
90%

Nem kapok hányingert, de ha nem akarok dupla annyiért vásárolni eg gyereknek, 3-4 évre, akkor az ikeából fogok választani.

A mi bútoraink is ikásak, mert olcsó és jó minőségű - külföldön élek.

2018. júl. 4. 14:13
 28/34 anonim ***** válasza:
79%
Ez esetben is zavar van nálad. Gondolod az igazán gazdagék ikeáznak? Hát, nagyon nem, márpedig a te gondolatmenetedet tekintve őket majmolja a sok sznob. Az IKEA bútorok az "átlagember" számára készülnek, mindenkinek elérhető ár/érték arányt próbálnak belőni. A letisztult berendezés sem sznob, ha valaki a minimalista stílust kedveli attól még nem lesz egyéniség nélküli, sem sznob. Ízlések és pofonok. Pont olyan, mintha a Tesco-t vagy a Lidl-t szidnád, mert micsoda dolog már,mindenki ott vásárol, fújj, panelprolik, én majd rendelek a Culinaris-ról 50 ezerért vacsorára, mert egyedi vagyok! No persze. Nagy gondok vannak nálad, ennyire fröcsögni bárkire, csak azért ahogy berendezi a gyerekszobát, vagy bármit. Ne gondold, hogy attól lesz valaki egyedi és különleges, hogy olyan bútora van, ami szinte senkinek és Kassziamerandulának (random) hívják a gyerekét. Sokkalta gyakoribb, hogy a magad fajta fújjoló, görcsösen kitűnni akaró, mindenkit kritizáló emberek között vannak a tényleges sznobok, akik azt hiszik, ha rendelnek egy egyedi bababútort, akkor már ők a "trendik" (már a szó is borzalom), mintha érdekelne bárkit is (a gyereket is beleértve) milyen ágyba fekszik, amíg a funkcióját ellátja a dolog. Az egész kérdésedből és hozzászólásaidból süt a rosszindulat és a "majd én megmondom a tutit" , de el kell szomorítsalak, a te véleményed is csak annyit ér, mint bárki másé és nyilvánvalóan sem kompetenciád, sem semmi egyéb jogod arra nincsen, hogy egy személyben eldöntsd ki a sznob és ki az egyedi. Pontosabban eldöntheted, attól az még nem lesz igaz, kizárólag a saját szuverén véleményed marad, ami rajtad kívül valószínűleg a kutyát nem érdekel.
2018. júl. 4. 14:30
 29/34 anonim ***** válasza:
79%
Ahogy a minap az egyik kérdés alatti hozzászólásban is olvasható volt: A vélemény is csak olyan, mint a seg@luk, mindenkinek van és a másé senkit nem érdekel. No, pont ilyen ez a kis eszmefuttatásod is, kizárólag te kapsz hányingert és rajtad kívül senkit nem érdekel
2018. júl. 4. 14:34
 30/34 anonim ***** válasza:
88%

Gondolom nálatok minden bútor egyedileg készíttetett ugye? Mert ha nem akkor borzasztó gázak vagytok hiszen olyan bútoraitok vannak amik rajtatok kívül legalább még több száz családnak. Ásd el magad szerintem.

Amúgy meg miért a más életével foglalkozol? Neked nincs? Én az ilyen emberektől kapok hányingert mint te.

2018. júl. 4. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!