Ti is hányingert kaptok tőle, hogy minden gyerekszoba IKEA style?
Ez a minimalista sznob stílus már a könyökömön jön ki, egyforma ágy minden gyerekszobában. Persze csak a fehér, szürke árnyalatai ugyebár.
Fantáziátlan, egyengyerekszoba, ez a népnek! És még ezek vallják magukat egyéniségeknek...
"Fantáziátlan, egyengyerekszoba, ez a népnek! "
Nekünk kb. minden az Ikeaból van a gyerekszobában és minden fehér. De, a falvédő színes, az ágytakaró szintén. A szekrény tele van színes plüssökkel és könyvekkel. A fiókos szekrényen matricák. A falon képek.
Ezektől az apróságoktól minden a szoba, csak nem fantáziátlan és igenis egyedi, mert az ő dolgaival van berendezve.
Én most rendezem be a lányom szobáját, és képzeld, 90%-ban IKEA bútorok, kiegészítők lesznek ;)
Én az ilyen megmondó emberektől kapok hányingert mint te!
Fáj a világ? Vagy unatkozol? Vagy miért vagy ennyire mérges?
Nem kapok hányingert, de ha nem akarok dupla annyiért vásárolni eg gyereknek, 3-4 évre, akkor az ikeából fogok választani.
A mi bútoraink is ikásak, mert olcsó és jó minőségű - külföldön élek.
Gondolom nálatok minden bútor egyedileg készíttetett ugye? Mert ha nem akkor borzasztó gázak vagytok hiszen olyan bútoraitok vannak amik rajtatok kívül legalább még több száz családnak. Ásd el magad szerintem.
Amúgy meg miért a más életével foglalkozol? Neked nincs? Én az ilyen emberektől kapok hányingert mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!