Miért van annyi okoskodó anyuka?
Miért van annyi okoskodó, kötöszködő, mindenkinél mindent jobban tudó, csak azért is mindenkibe beleálló anyuka?
Honnan a fenéből gondolják hogy bárki is kíváncsi a véleményükre? Honnan veszik a bátorságot hogy leoltsanak más (idegen) embereket folyamatosan? Mi az istenért nem maradnak ezek otthon és mondják a marhaságaikat a négy falnak?
Aki esetleg magára ismerne (mert ez az oldal is tele van ám velük), mondja már meg nekem: ki a fenének képzeled magad hogy más embereket merészelsz úton útfélen megszólni? Tanácsot osztani? Idiótának titulálni mást aki nem úgy csinálja mint te? Mi közöd van más életéhez és mi bajod van hogy ki is kell nyilatkoztatnod amit gondolsz róla? Otthon is ilyen vagy, vagy így éled ki magad?
Ha egyszer valaki kérdez valamit, akkor arra általában válaszolni szoktak. Pl. itt is. Sajnos benne van a pakliban, hogy nem mindenki a nekem tetsző választ fogja leírni/kimondani.
Én visszadobnám a labdát: ha nem érdekel mások véleménye, akkor miért kérdezel?
A költői kérdésre nem szokás válaszolni.. vagyis tökéletesen felesleges a kérdésed.
Ez egy nyilvános weboldal. Innentől kezdve van rá esély, hogy nem értünk mind egyet egy kérdésnél és el is kezdjük egymást győzködni a vélt/valós igazunkról.
De kész mázli, hogy te minden tök jó vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!