Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van annyi okoskodó anyuka?

Miért van annyi okoskodó anyuka?

Figyelt kérdés

Miért van annyi okoskodó, kötöszködő, mindenkinél mindent jobban tudó, csak azért is mindenkibe beleálló anyuka?

Honnan a fenéből gondolják hogy bárki is kíváncsi a véleményükre? Honnan veszik a bátorságot hogy leoltsanak más (idegen) embereket folyamatosan? Mi az istenért nem maradnak ezek otthon és mondják a marhaságaikat a négy falnak?

Aki esetleg magára ismerne (mert ez az oldal is tele van ám velük), mondja már meg nekem: ki a fenének képzeled magad hogy más embereket merészelsz úton útfélen megszólni? Tanácsot osztani? Idiótának titulálni mást aki nem úgy csinálja mint te? Mi közöd van más életéhez és mi bajod van hogy ki is kell nyilatkoztatnod amit gondolsz róla? Otthon is ilyen vagy, vagy így éled ki magad?

2018. aug. 7. 19:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha az irományod elejét nézzük,te is pontosan azt csinálod amit a végén írtál!🤔
2018. aug. 7. 19:25
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
1+1
2018. aug. 7. 19:30
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Egyesnél a pont:-D Nos, tehát te otthon is így okoskodsz vagy csak itt vezeted le a feszkót?:-D
2018. aug. 7. 19:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat: azt kihagytam hogy kiforgatják a másik szavát... Én nem kritizáltam senkit. Feltettem egy költői kérdést: mások miért teszik? És nem, nem feszkót vezetek le másokon hanem most lett elegem a fent elített nőkből ezért kérdezem: egyesek miért nem tudnak uralkodni magukon és megtartani a véleményt, kritikát, okosságot?
2018. aug. 7. 19:35
 5/14 anonim ***** válasza:
61%
Nincs szex?
2018. aug. 7. 19:42
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
De igen, kritizálsz. Úgyhogy te se vagy jobb mint az általad szidott nők:-)
2018. aug. 7. 19:49
 7/14 anonim ***** válasza:
38%
Na ennek a kérdésnek aztán sok értelme volt! Barom.
2018. aug. 7. 19:51
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
En is sok ilyennel találkozom, rohadtul nem erdekelne amugy a véleményük, de csak mondjak. Igy egyik fülemen be a másikon ki. Csak irritáló, ha nem is kérdezed akkor is osztják az eszt.
2018. aug. 7. 19:57
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Ha egyszer valaki kérdez valamit, akkor arra általában válaszolni szoktak. Pl. itt is. Sajnos benne van a pakliban, hogy nem mindenki a nekem tetsző választ fogja leírni/kimondani.

Én visszadobnám a labdát: ha nem érdekel mások véleménye, akkor miért kérdezel?

2018. aug. 7. 19:58
 10/14 anonim ***** válasza:
62%

A költői kérdésre nem szokás válaszolni.. vagyis tökéletesen felesleges a kérdésed.

Ez egy nyilvános weboldal. Innentől kezdve van rá esély, hogy nem értünk mind egyet egy kérdésnél és el is kezdjük egymást győzködni a vélt/valós igazunkról.

De kész mázli, hogy te minden tök jó vagy :)

2018. aug. 7. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!