Van is olyan anyuka aki benne van valamelyik fb-os babás-mamás csoportban és ott kedves itt meg gonosz?
de hát itt is kirakhatja a moderátor... :)
de egyébként a tapasztalásod igaz, én is sok ilyennel találkoztam már :) bár más jellegű csoportokban
Amit itt bunkóságnak gondolnak az sok esetben csak ténymegállapítáa. Fordítsuk meg: itt a sok ostoba a full egycsíkos tesztre is kiírja hogy "szerintetek ez pozi?" de névvel nem merné. Vagy ott nem írnak ki egy ezredik "Mi a gyereked neve?" illetve "8. dpo-n hasszurka, valaki tapasztalat?"
Szóval névvel együtt az ostoba kerdések se kerülnek ki..
Most olvasd el ezt (friss kérdés, most írták ki nemrég ide):
Hogyan csináltatok gyereket, és mennyi idő alatt?
Ezt FB-on nem vállalnák az tuti. Erre ha azt írod, hogy "szexeltünk és kb. 35 perc volt", te vagy a paraszt mert gúnyolódsz és nem akarsz segíteni.
Ide sokszor tinik írnak. Szóval nem mérvadó.
A név kérdésnél is, bevallom én is tettem már fel olyan névről kérdést, amit eszembe se jutott adni, de kíváncsi voltam mások véleményére.
Én egy darabig követtem a kisbaba naplót fbon, de ott is ugyanez az osztás megy, mondjuk a kérdezők is hasonló színvonalon vannak mint itt, föleg hogy az admin teszi ki a kérdést, tehát a kérdezőnek nem kell arcát adnia az ostobaságához.
És igen, arc nélkül nagyon tud mindenki bunkózni, de ez megy fbon is, nem véletlen van tele troll profilokkal az is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!