Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van is olyan anyuka aki benne...

Van is olyan anyuka aki benne van valamelyik fb-os babás-mamás csoportban és ott kedves itt meg gonosz?

Figyelt kérdés
Benne vagyok néhány babàs-mamás csoportban. Ott ha valaki feltesz egy kérdést(még ha orbitális marhaság akkor is), mindenki olyan kedves, megértő, itt meg bármilyen kérdésről is legyen szó, olyan durván válaszolnak egyes anyukàk. Ez azért van, mert arc nélkül sokan szeretnek genyózni és itt élik ki magukat, vagy a facebookos csoportokban félnek, hogy kirakják őket a moderátorok? Írjon aki magára ismer.
2018. júl. 5. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

de hát itt is kirakhatja a moderátor... :)

de egyébként a tapasztalásod igaz, én is sok ilyennel találkoztam már :) bár más jellegű csoportokban

2018. júl. 5. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Benne vagyok par ilyen csoportban,de ha olyan a velemenyem ott is leirom:) nem befolyasol,hogy most arccal vagy nelkule. Ilyen fajta vagyok,bar igazabol nem asztalom a bunkoskodas :D se itt,se ott,se az eletben,se mashol.
2018. júl. 5. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Amit itt bunkóságnak gondolnak az sok esetben csak ténymegállapítáa. Fordítsuk meg: itt a sok ostoba a full egycsíkos tesztre is kiírja hogy "szerintetek ez pozi?" de névvel nem merné. Vagy ott nem írnak ki egy ezredik "Mi a gyereked neve?" illetve "8. dpo-n hasszurka, valaki tapasztalat?"

Szóval névvel együtt az ostoba kerdések se kerülnek ki..

2018. júl. 5. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Most olvasd el ezt (friss kérdés, most írták ki nemrég ide):

Hogyan csináltatok gyereket, és mennyi idő alatt?

Ezt FB-on nem vállalnák az tuti. Erre ha azt írod, hogy "szexeltünk és kb. 35 perc volt", te vagy a paraszt mert gúnyolódsz és nem akarsz segíteni.

2018. júl. 5. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Ide sokszor tinik írnak. Szóval nem mérvadó.

A név kérdésnél is, bevallom én is tettem már fel olyan névről kérdést, amit eszembe se jutott adni, de kíváncsi voltam mások véleményére.

2018. júl. 5. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Én egy darabig követtem a kisbaba naplót fbon, de ott is ugyanez az osztás megy, mondjuk a kérdezők is hasonló színvonalon vannak mint itt, föleg hogy az admin teszi ki a kérdést, tehát a kérdezőnek nem kell arcát adnia az ostobaságához.

És igen, arc nélkül nagyon tud mindenki bunkózni, de ez megy fbon is, nem véletlen van tele troll profilokkal az is...

2018. júl. 5. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Az egyik névtelen, a másik névvel megy, nagyon nem ugyanaz. Én névvel nem is válaszolnék senkinek, nem vagyok fb csoport tag és gondolom olyan hülyeségeket nem is kérdeznek meg ott, mint itt a gyk-n. Ide ha kérdést írsz ki akkor számítani kell bunkó válaszokra is szerintem.
2018. júl. 6. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!