32 hetes terhesen elindulnál 1 hétre valamelyik közeli tengerpartra nyaralni?
Nem.
Én nem menmék.
Pláne tengerpartra.
Cápákkal medúzákkal.
Van benne riziko amit igy a finishben en biztis nem vallalnek be.
Én pont a 30. hetet fogom tölteni mikor elmegyünk Olaszországba 1 hétre, elôzô nap megyek ultrahangra és az orvosomhoz, ha azt mondja minden rendben akkor megyünk. 5 órás kocsiút, ha az ország másik felébe mennék az is ennyi lenne. Kórház ott is van ha gond lenne, kötünk biztosítást, ha nem bírom a hosszú autózást akkor megállunk pihenni, a strandon pedig árnyék+naptej, ha nem bírom akkor bemegyek a légkondis szobába. ha a doki elenged, a terhesség probléma mentes, akkor én nem izgulnék. Nekem mindkét terhességnél azt mondták az úszás a legjobb sport terhesen, a baba védve van, ha nem frissen klórozott vízbe megyek akkor semmi gond nem lesz (tenger és medence is rendben van). Cápát meg nem nagyon látni a közeli tengerpartokon :D
Legjobb ha rákérdezel az orvosnál, de szerintem ha nem vagy valamikyen okból veszélyeztetett akkor nyugodtan mehetsz.
Én nem mennék, mert anyukám mindenféle előjel nélkül 34 hetesen szült meg.
De lehet, hogy nem csak ez miatt, hanem már nem érezném komfortosnak, hogy nagy pocakkal üljek a napon egész nap, vagy túrázzak. Ha pedig valami baj van, nincs a közelben olyan orvos, akiben megbízom.
Terhesen egyáltalán nem mennék külföldre kirándulni.
2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!