Anyukák! Ti beleegyeznétek ebbe? (5 éves kisfiú)
Családi ismerősöknek nagyon sok év után született egy kisfiuk,most 5 éves. Én már fiatal felnőtt vagyok,és nagyon nagyon szeretem a kis srácot,és ő is oda van értem. Szüleink egyidősek,és engem sem 20 évesen szült anyukám,szóval tényleg nagyon késői baba. Szeretném elvinni a kisfiút strandolni,rá is érek,nekem nem teher,van hozzá türelmem,rengeteget szoktunk együtt játszani. Viszont esélytelennek érzem,hogy beleegyezzenek a szülők(akikkel egyébként nagyon jóba vagyok,amíg én voltam kicsi,addig ők velem babáztak :) )
Ti beleegyeznétek vagy sem?
Nehéz kérdés. Mi ugye nem ismerhetünk, tehát nem mondhatjuk azt hogy igen, sem hogy nem. Ezt majd a szülők döntik el.
Egyébként nem azzal lesz gond szerintem -ha nemet mondanak- hogy te el szeretnéd vinni, inkább azzal, hogy strandra. Akárhogy figyelsz ott hamarabb megvan a baj.
Ha ennyire szeretnél vele kicsit foglalkozni akkor találj ki más programot, pl. játszóház.
Vagy ajáld fel a szülőknek, hogy ha ők is mennének akkor had menj velük, és akkor tudnak egy picit nyugizni a parton, de mégis szem előtt vagytok. Szerintem értékelni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!