Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti beleegyeznétek...

Anyukák! Ti beleegyeznétek ebbe? (5 éves kisfiú)

Figyelt kérdés

Családi ismerősöknek nagyon sok év után született egy kisfiuk,most 5 éves. Én már fiatal felnőtt vagyok,és nagyon nagyon szeretem a kis srácot,és ő is oda van értem. Szüleink egyidősek,és engem sem 20 évesen szült anyukám,szóval tényleg nagyon késői baba. Szeretném elvinni a kisfiút strandolni,rá is érek,nekem nem teher,van hozzá türelmem,rengeteget szoktunk együtt játszani. Viszont esélytelennek érzem,hogy beleegyezzenek a szülők(akikkel egyébként nagyon jóba vagyok,amíg én voltam kicsi,addig ők velem babáztak :) )

Ti beleegyeznétek vagy sem?

2018. aug. 7. 15:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés. Mi ugye nem ismerhetünk, tehát nem mondhatjuk azt hogy igen, sem hogy nem. Ezt majd a szülők döntik el.

Egyébként nem azzal lesz gond szerintem -ha nemet mondanak- hogy te el szeretnéd vinni, inkább azzal, hogy strandra. Akárhogy figyelsz ott hamarabb megvan a baj.

Ha ennyire szeretnél vele kicsit foglalkozni akkor találj ki más programot, pl. játszóház.

Vagy ajáld fel a szülőknek, hogy ha ők is mennének akkor had menj velük, és akkor tudnak egy picit nyugizni a parton, de mégis szem előtt vagytok. Szerintem értékelni fogják.

2018. aug. 7. 17:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedném el, majd pár év múlva
2018. aug. 7. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!