Barátnőm férje nem akar babát, pedig már lassan 30évesek lesznek, mindenük megvan, ház, kocsi, munkahely. állítólag még nem készült fel rá a fárfi. Miért lehet ez? Mi a teendő? Barátnőm nagyon szeretne már babázni.
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 11:23
11/15 anonim válasza:
igen, szerintem is még az elején tisztázni kell a babatémát, amikor komolyabbá kezd válni a kapcsolat.
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok választ.Először is,sosem mondta,hogy ő nem akar gyereket,csak most már ,hogy itt van az idő ,halogatja,hogy majd később kicsit,meg ilyenek.Az a furi,hogy elbeszélget ő a gyerekekkel,de hozzá nem érne egyhez sem!?Ez nem fura?
2010. jún. 20. 15:39
13/15 anonim válasza:
az én párom sem fogdosta a gyerekeket, mégis imádja a fiát és egész nap képesek együtt játszani. Szóval ez nem mérvadó, a sajátjával mindíg máshogy viselkedik az ember.
14/15 anonim válasza:
Helló! Én is arra szavazok, hogy őszinteség!!!!!!!! Én egy 4 éves kapcsolatba és jó anyagi körülmények közé vállaltam most a babát és apuka úgy döntött, hogy még sem akar még családosdít. Sőt most azt hangoztatja, hogy ő soha nem is akar gyereket. Akkor miért nem volt velem őszinte? Nem erőszakoltam meg, pontosan tudta, hogy nem védekezek, mert kisbabát akarok és tessék. Neki nem kell gyerek és nem is akar soha! Most költöztem külön 28 hetes terhes vagyok, már nem fiatal, így vállaltam egyedül is a babát, bár nem is volt sok más választásom, mert mire apuka így döntött már kicsúsztam a 12 hétből. Nagyon nehéz, nagyon rossz, de végigcsinálom. Viszont ha ő őszintén elmondja, hogy figyelj, ha megtartod ezt a babát én bizots, hogy nem állok melletted és nem élek veletek, mert nem akarok gyereket, akkor másképpen állok hozzá. De hitegetett! Sőt már talán évekkel ez előtt is közölhette volna ezt velem, csak hát ugye nem akart elveszíteni. Így most eldobott a gyerekkel együtt engem. Sokkal jobb. Gyakorlatilag a saját fia életét is tönkre tette, aki még meg sem született. :-) Fatökű, beszari ember az ilyen. Szóval, vannak ilyen férfiak is.(persze minden két emberem műlik, tisztában vagyok vele, én sem gondoltam, hogy így félre lehet ismerni valakit)
15/15 anonim válasza:
Mond neki azt hogy akkor steririzálltassa magát.Vagy azt hogy akkor nincs szex oszt jó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!