Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vennétek 2 éves kislánynak?

Mit vennétek 2 éves kislánynak?

Figyelt kérdés
1 hónap múlva lesz a szülinapja, mindenki minket kérdez, mit vegyenek neki, minek örülne, de még azt sem tudom, tőlünk mit kapjon :D sok játéka van, de panelban lakunk, véges a hely... leporellókat fog kapni tőlünk, tortát, és valószínűleg elmegyünk az állatkertbe, de azért valamit még vennék, ezért gyűjtöm az ötleteket... a dédik helyett is nekem kell majd venni, szóval jöhetnek az ötletek, hátha ihletet kapok :) köszönöm
2018. aug. 5. 15:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ezek voltak a nagy slágerek 2 évesen. A Tescoban kapható Carusel márkájú fa puzzle kb.300Ft-ért (több mintával). Pont jó 2 évesnek, mert elő van festve a hátlap. Mesekocka, 20-25 cm-és csecsemő baba káddal, bilivel stb., ugráló csacsi, böngésző könyvek, orvosi táska, fűzős játékok (nagy gyöngyök vagy olyan táblák, amire fel kell fűzni valamit)
2018. aug. 5. 18:28
 12/18 anonim ***** válasza:
A Fakopáncs boltban szerintem érdemes körülnézni. Nálunk ebben a korban a húzható fakutya volt a sláger, amibe ki- és betehető fogaskerekek vannak.
2018. aug. 5. 19:55
 13/18 anonim ***** válasza:
65%

Én is most nézegetem mit vegyünk neki a második szülinapjára. Aminek az én lányom valószínűleg örülne az a játékkonyha.Lehet hozzá venni külön szeletelhető zöldség,gyümölcsöt.Bármilyen játék háztartási gép,pl.:mosógép,porszívó,pirítós..szeret segíteni a házimunkában. :D

Baba cumisüveggel bilivel,kisautók,esetleg valami játékhangszer.

2018. aug. 5. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
14%
Akkor vegyétek a sok műanyag kacatot, meg a rengeteg papírt, hadd fulladjon meg az óceán élővilága, meg hadd vágják ki az összes fát, aztán már az unokáink egymást gyilkolják, mert odaf.sott a bolygó!
2018. aug. 5. 21:36
 15/18 anonim ***** válasza:
16%
Ja és nyomkodjad nyugodtan a piros gombot, megszoktuk, hogy aki ki meri mondani az igazat, annak lepontozás a jutalma!
2018. aug. 5. 21:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a dédiktől kaphat játszóház bérletet, az nem foglal helyet és még élvezné is.
2018. aug. 6. 00:50
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

Unokahugi jövő héten lesz 2.

labdát kap. Az mindig jól jön :)

Szerintem nézhettek komolyabb mesekönyvet is, nem csak leporellót. Vackor, Öreg néne őzikéje, Grimm, Minden napra egy mese, stb.

Lago (duplo) is jó ötlet.

Vagy bármi, ami fogyóeszköz: homokozójátékok, zsírkréta, filctoll, aszfaltkréta, gyurma (mindenféle formázó vacakkal)

2018. aug. 6. 11:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 2évesen kapott bambino LÜK-öt. Na, az nagyon bejött!
2018. aug. 6. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!