Mit vennétek 2 éves kislánynak?
logikaiban mikre gondolsz? formabedobója van. nem igazán vagyok képben a játékokkal.
De amúgy, írjátok, hogy elég... mi az elég? egyedül a leporellót írtam, hogy tőlünk kap, de ott vannak a mamák, dédik. Nem vehetünk neki mindannyian könyvet...
Megablocks-unk van, de nem játszik vele
Érdekes amit itt egyesek írnak. Nálunk természetes, hogy kap valamit a gyerek a szülinapjára tőlünk és a nagyszülőktől is. Az összes ismerősömnél is így van. Ez valami gyakoris furaság, hogy ne kapjon ajándékot a gyerek.
A duplon kívül még kaphat nagy méretű babát, gyurmát, pár darabos kirakót, nagy méretű gyöngyfűzőt, képeskönyvet, színezőből is van neki való (nem túl részletes, pl. egy egész oldalon egy nagy állatka és színezheti egy színnel).
Igen, ezt én is észrevettem már... na mindegy, én veszek neki, más meg nem vesz.
Az ötleteket köszönöm, több is van, amit használni fogok :)
Dédik nevében gyerek ágyneműt vettem most már a fiam egyedül alszik a szobájában. Mellé volt kettő hot wheels autó.
Egyik nagyszülőtől lego duplo állatfarmot másiktől megablocks garázs volt az ajándék
Tőlünk mesekönyv állatos és autós imádja ezeket mutogatni.
Fiamnál nem volt az, hogy megkapott valamit és ennyi elfelejtette. Garázst napi szinten használja autókkal ugyan ez a legoval is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!