Vennétek 3 éves kislánynak aqua beads gyöngyöket?
Lanyom októberben volt 3 éves. Meglátta a tv-ben és ilyet szeretne karácsonyra. Az van a dobozra írva, hogy 4 éves kortól. Amúgy szeret ilyenekkel játszani, csinálni karkötőket ilyeneket.
Illetve valami ötlet 19 hónapos fiúnak mit lehetne venni? Valami jó készségfejlesztő játék.
ha tud gyöngyöt fűzni, akkor jó ötlet, habár én 3 évesnek, még csak azokat a nagyméretűeket venném, ami gyümölcsös. segítő favezető is van a végén. a régióban fából van úgy rémlik
kisfiúnak autópálya, ami korának megfelelő, mert neki fejlesztő ha híd vagy valami alatt kell bújtatni, vagy lejtőn, csúszdán legurul az autó, vagy vonat
a baby wheels gyárt ilyeneket és rendkívül strapabíró, 3 évesen is szeretik a gyerekek
egyik sem drága, utóbbit tescoban is láttam
Attól függ, 3 évesnek még lehet hogy korai.
Olyan kislánynak jó, akinek sok türelme van egy helyben ülni és a gyöngyöket rakosgatni.
4 évesen nem túl izgága kislánynak már biztos jó.
Az én lányom 4 éves sem volt, amikor ismerőstől megkaptuk a maradékot, amit a lánya "kinőtt". Úgy nagyjából semmit nem tudott kezdeni vele.
Aztán pár hónap múlva már ügyesen rakosgatta, de elfogytak a gyöngyök, karira azt kap, de akkor már 4 év 7 hónapos lesz. (Sokat számít néhány hónap is.)
Egyébként akkor tapadnak össze,ha rendesen megszórod vízzel és órákig szárad. (Lófaxt "és egy kicsi sutty" :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!