Mekkora fizetés reális egy főállású dajka/bébiszitternek?
Sajnos nem vettek fel minket se bölcsibe se csanába, a gyed viszont lejár és mennék vissza dolgozni.
Gondolkozom azon, hogy teljes állásba felvennék bébiszittert, de nyilván az csak akkor éri meg ha nem megy rá a fizetésem, mert akkor már inkább maradok én a lányommal...
Tudom hogy ha alkalmanként kérünk bébiszittert akkor óradíj van, 1300-3000 Ft között, de vajon akkor is ennyi a díj ha minden nap jönni kell 6 órában, vagy olyankor állandó bér van ami kevesebbre jön ki?
Azért írtam hogy minket, mert én voltam az oka az elutasításnak mindenhol (bölcsiben: túl magas a fizetésem és még októberig gyedet is kapok, Csanába: túl későn jelentkeztem és már betelt az összes hely).
Én amúgy 180-200e Ft körülre gondoltam, ez elfogadható?
Ez bejelentett állás lenne a babysitternek vagy zsebbe adnátok 180-200 ezret?
Szerintem rendben van az összeg egyébként.
Ez attól függ milyen igényeid vannak. Elég egy hétköznapi ember aki vigyáz rá,vagy elvársz vmilyen végzettséget is.
Egy hétköznapi ember szerintem beéri havi 80- 100 ezerrel is. Én gyermekápoló-gondozónői végzettséggel voltam egy évig egy családnál,napi 8 órába vigyáztam a kisfiúra, havi 180 ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!