Vélemény?!
Nekem mind a kettő nagyon tetszik. Viszobt igazuk van az előttem szólóknak, tényleg rengeteg Levente van, oviban suliban szibte biztos, higy lesz egy osztálytársa, akit szintén úfy hívnak, a Valentin pedig a kisebbség körében terjedt el jobban, de szerintem nem épp egy Dzsásztin vagy Mikelandzseló szerű név.
Két név nem jöhet szóba? Mert Valentin Levente szerintem jól hangzik együtt, persze ez függ a vezetéknévtől is.
Egyértelmű, a Levente a szép. És az, hogy tucatnév, engem például nem érdekelne. Inkább legyen tucatneve a gyermekemnek, mintsem Angelo, Medox vagy valami hasonló külföldről összeszedett nevek. Azt is nevetségesnek találom, hogy azért adnak ilyen szedett - vedett neveket a gyerekeknek, hogy majd külföldön tudjanak érvényesülni, pedig nem a név fog számítani.
Amúgy, ha mindkét név nagyon tetszik, adjátok mindkettőt. :)
Juj nálunk Valentin romák közt népszerű, ráadásul nem lehet becézni és ahhoz meg hosszú hogy Valentinnek hívjam. Mi ezért vetettük el az Ágoston nevet pl. mert így tetszik, de becézve nem.
A Levente meg tényleg iszonyú gyakori.De akkor már inkább azt választanám
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!