Bele fog férni ez?

Figyelt kérdés

Lassan babánk születik a ferjemmel. Két hónap van hatra. Neki nagyon fontos hogy az egyedülálló haverjaival legyen minden hetvegen vagy pentek vagy szombat este. De egy estet mindenkepp veluk tolt.

Altalaban ilyenkor hajnalban jön haza.

Kivételes esetben kicsit korabban, de 3-4 körül is akár.

Nagyon félek tőle hogy mi lesz ha megszuletik a baba...

Ő azt mondja most is hogy mindig velem van, ennyi neki jar.

De belefer ez majd akkoris ha meglesz a baba?

Fogadjam el?

Másnál belefer?

2018. júl. 28. 21:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Ok de akkor neked is jar ennyi
2018. júl. 28. 21:18
 2/24 anonim ***** válasza:
34%
Heti 1 nap nem. De a férjem volt kb 10x koncerten a 8 hónap alatt, mióta megszületett a kislányunk, azzal nincs baj, sőt, a legtöbbre én vettem neki a jegyet. 😊
2018. júl. 28. 21:19
 3/24 A kérdező kommentje:

De ha azt csinalja hogy oke, segit lefektetnu a gyereket mondjuk, es utana megy el amikor mi alszunk? Ha meg hat nem tud majd a baba miatt rendesen aludni akkor igy járt... Mert ugye akkor nem aludhat egesz másnap, hogy en meg egyedül csináljak mindent...

Elsőnek: en nem vágyom ilyesmire. Nem jarok el sehova.

2018. júl. 28. 21:22
 4/24 anonim ***** válasza:
95%
Én azt mondtam a férjemnek belefér de csak akkor ha ez nem teszi tönkre a másnapunkat a fáradtsága miatt, mert ha hajnalban jön haza ugrik egy nap a hétvégéből amit közösen tölthetnénk. Párszor belecsúszott, hogy nagyon későn jött, de másnap nagyon zavarta, hogy nem tud érdemlegesen részt venni a programokban így most már figyel és időben hazajön.
2018. júl. 28. 21:29
 5/24 A kérdező kommentje:
Igen, azt en sem szeretném ha emiatt másnap semmit nem tudnánk csinalni. Mert azert neha most is van olyan es nagyon utalom hogy akkor utana másnap csak fekszik es semmit nem lehet kezdeni vele. De amugy ha ez nincs akkor persze pár orat kibirok nélküle.
2018. júl. 28. 21:31
 6/24 anonim ***** válasza:
96%

Ha pl. péntek este elmegy bulizni és szombat hajnal 4-kor haza eszi a fene, és nem fog pampogni, hogy miért nem hallgattatod el a gyereket, mert ő fáradt és délután 4-ig akar aludni, akkor belefér.

Ha pampog, és habár a szombatot végigalussza, de vaságnap sem lesz el a gyerekkel fél napokat, amíg te is barátnőzöl, akkor nem fér bele.

De előre megmondom, hogy nem fog neki tetszeni az, hogy nem tud akkor elmenni és addig maradni, amíg akar, és nem tudja másnap kipihenni magát, ráadásul valamikor neki is kell vigyáznia fél napokat a gyerekre, és még dolgozik is. Hát, nem sokáig fogja bírni. Az ilyenek nem sokáig bírják.

2018. júl. 28. 21:33
 7/24 anonim ***** válasza:
77%
Ez a kapcsolatotoktól függ! Főleg, hogy korábban mennyit engedtél! Nálunk nem fér bele az ilyesmi. Haverok meg pláne, barátaink vannak, persze nem sok. A férjemnek van 2 gyerekkori barátja, nekem 3 barátnőm még a gimiből. Mindenkinek családja van és kölcsönösen tartjuk a kapcsolatot. Én is felhívom, ha úgy van a férjem barátját, ha épp akarok vmit kérdezni és a feleségét nem érem el. Inkább már családi barátokról van szó. Néha elmennek a fiúk moziba vagy étterembe, mi meg vásárolgatni, körmöshöz, fagyizni meg hasonlók, de buli, iszogatás kizárt nálunk. Nem vagyunk idősek, én 26, a férjem 29. A gyerek előtt sem vágytunk már az ilyesmire. A férjem kidobóskodott is és ő már rosszul van, ha meghallja a disco meg buli szót. Inni meg abszolut nem iszunk soha. A munka után inkább jól esett otthon pihenni, filmezni, pizzát rendelni.
2018. júl. 28. 21:36
 8/24 anonim ***** válasza:
93%

Minden héten szerintem sok. Az én férjem is megy, de havi kb 1x, nagy ritkán 2x. Viszont nálunk is úgy lett megbeszélve, hogy fürdetés, fektetés után megy, és másnap nincs nyígás, hogy ő fáradt meg másnapos, amikor én meg keltem éjjel a gyerekhez többször, és szintén fáradt vagyok. Azt mondta, hogy ez neki okés, tartja is magát ehhez, már 3 éves a lányunk, januárra várjuk a kicsit. Ha tényleg nagyon későn jött haza, akkor van, hogy hagyom kicsit aludni még reggel, lefoglalom a gyereket, de ezt nem várja el.

Nagyon jó apa egyébként, kezdetektől maximálisan odateszi magát, sokat van a lányunkkal, foglalkozik vele, úgyhogy nem morgok ezen. Viszont észrevettem, hogy egyre kevesebb a kimenő igénye, ahogy telik az idő, öregszik :D (29 éves csak amúgy, de tényleg így van :D)

2018. júl. 28. 21:39
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
8as vagyok, nálunk se bulikázás van egyébként már rég, a barátaival sörözik csak.
2018. júl. 28. 21:42
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt neked kell tudni, hogy belefér-e.

Nekem gyerek előtt se tetszett volna, hogy minden hétvégénk oda a bulizás(a) miatt. Ezen a korszakunkon már szerencsére rég túljutottunk mindketten az egyetem alatt.

2018. júl. 28. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!