Mennyit költöttetek az első gyermeketek érkezése előtt, hogy mindene meglegyen?
Nagyjából 200 ezer forintot. Ebben benne van egy új babakocsi, kiságy, matrac, ágynemű, ruhák, pihenőszék.
Játék egyelőre a születése előtt nem kell, azokat lehet fokozatosan venni, illetve azt úgyis kaptunk/kapunk mindenfelől.
Igaz, harmadik gyerek, viszont nagy korkulonbseggel, semmit sem tartottunk meg, igy mindent ujra megveszunk.
Kb 450 ezer forint lesz, amit eddig osszeszamoltam. Lehet, hogy kicsit tobb, vagy epp kevesebb. Ebbol a a babakocsi az osszeg fele, masbol nincsenek “extra” igenyeim, egyszerubb, kozep arkategorias dolgokat neztem ki butorban is, ruhakban is es a mennyisegre is mertekkel (korabbi tapasztalataink alapjan). Biztos, hogy meg igy is lesz, amit feleslegesen veszunk, vagy kapni fogunk ajandekba tobb peldanyban. Es biztos, hogy valami ki fog maradni, de inkabb veszem meg utolag, amikor kell, mint elore ugy, hogy bizonytalan vagyok.
Szerencsere orvosi-szulesi koltseg nincs, allami korhazban szulok (kulfold).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!