Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhességed alatt meddig...

Terhességed alatt meddig dolgoztál/ dolgozhattál és mi volt a munkád? Napi hány órát melóztál/melózhattál? Minden választ szívesen várok.

Figyelt kérdés

Gyermeket szeretnénk a párommal.Sofőrként dolgozom.Semmi fizikai munka meg ilyenek,én tényleg csak a kormányt tekerem.Viszont,ha táppénzen lennék jó pár hónapig,azt nem engedhetjük meg magunknak.

Úgy vagyok vele,hogy attól,hogy szegények vagyunk,mi is vágyhatunk gyermekre.Csak egyszerűen a táppénzből nehezen vagy nem jönnénk ki(hitel meg ilyenek)Viszont a fizum meg tűrhető,csak nem tudom,meddig engednének dolgozni.

2010. jún. 19. 10:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én tanító nő vagyok. A 26. hétig dolgoztam, de már ez is merészség volt, mert szinte az egész terhességem télre esett és tavasszal szültem. Már elkezdődött a tanév, mire kiderült számomra, hogy babát várok és az igazgató úrral megbeszélve vállaltam végig az első félévet. Lezártam a gyerekeket és a következő félévet itthon töltöttem.

A nőgyógyászom végig azt mondta, hogy csak rajtam múlik, meddig dolgozok. Viszont a védőnő, meg a környezetemben élők az influenzától és egyéb gyerekbetegségektől próbáltak védeni.

Amíg úgy érzed, hogy bírod és szívesen végzed, nem megterhelő, addig szerintem csinálhatod a munkád.

Szép babavárást kívánok!

2010. jún. 19. 16:16
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.Úgy vagyok vele,nehogy már ez legyen az akadály!Az orvost majd megkérdezem,már van hozzá bátorságom.Teherautót vezetek,de nem rosszabb semmivel,mint a személykocsi.Még az ajtó is nagyobb rajta és jobba el lehet férni! :-)))

Remélem nem lesz vele gond!

2010. jún. 20. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!